keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla WEDDING LOOK

Viime lauantaina juhlittiin mun rakkaan ystävän häitä, ja hääpäivä oli aivan sanoinkuvaamattoman ihana. Häät olivat niin hääparin näköiset ja tyyliset, rennot ja lämminhenkiset. Ei turhaa pönöttämistä ja selkä suorana istumista, vaan mukava tunnelma ja iloisella mielellä olevia ihmisiä. Koristelut olivat viimeisen päälle, ja kynttilät lisäsivät tunnelmaa illan hämärtyessä. Kivoja kuviakin räpsittiin, ja hauskasti nimettyjä booleja maisteltiin. Oli sipsibuffettia, herkullista ruokaa, upeaa hääkakkua.. Hauskaa hääohjelmaa, salatehtäviä juhlavieraille, häävalssia ja illalla vieläkin rennompaa yhdessäoloa, jolloin viskattiin juhlamekot nurkkaan. 

Häät olivat kerrassaan ihanat ja ikimuistoiset, ei voi muuta sanoa.

Vaikka mulla onkin ollut vaikeeta viime aikoina, oon vilpittömästi äärimmäisen onnellinen ystäväni puolesta. Tuossa on pari, joka varmasti pysyy yhdessä aina. Oli ihanaa nähdä ystävän hehkuvan onnellisena ja saavan prinssinsä. Useita vuosia heidän yhteiseloaan katsoneena ei voi olla muuta kuin valtavan onnellinen tärkeiden ihmisten puolesta. Mulle oli jotenkin tosi vapauttavaa huomata, miten kaikki omaakin mieltä painavat asiat kaikkosi jonnekin aivan muualle tuona päivänä. Kaikki hymyily, onni ja rakkaus valtasi omankin sydämen, ja onni läheisten puolesta oli jotenkin valtavan vapauttavaa ja puhdistavaa. 

mekko Chi Chi London / Asos
pörrölaukku Nelly
keeppi Rokita*
korkkarit New Look

*saatu blogin kautta

Kääk, näitä kuvia olikin sitten paljon. Liikaakin, mutta en vain millään osannut valita muutamaa lempparia :D Ja olihan tuo mekko niin valtavan kaunis, että annettakoon anteeksi! Tilasin tämän Chi Chi Londonin upeuden siis Asokselta, sillä olin haaveillut kyseisen brändin mekoista jo kauan. Löysin valtavasti ihania vaihtoehtoja, ja meinasi valinnanvaikeus iskeä pahemman kerran. Väri hieman vääristyy joissakin kuvissa, pohja on nude/beige ja päällä kullanvärisiä koristeita. Varmistin vielä kaiken varalta morsiamelta, ettei mekko ole juhlaan liian vaalea. 

Hartioille nappasin ompelimo Rokitalta saadun, ihanan Millan valmistaman keepin, joka sopi asuun täydellisesti! Keepille on tullut liian harvoin käyttöä, sillä suojelen sitä lialta ja muilta vahingoilta. Hääjuhlassa saa onneksi pukeutua hienosti, ja keeppi kruunasikin mun häälookin tuona päivänä. Kenkiä mulla oli kolmet mukana, ja hyvissä ajoin vaihdoin korkkarit matalampiin vastaaviin, ja loppuillaksi nakkasin jalkaan tennarit rennomman asukokonaisuuden seuraksi.

Häistä en erikseen tee postausta, sillä kuvissa näkyy lähinnä muita ihmisiä, joten kunnioitetaan heidän yksityisyyttään ja jätetään kuvat arkistoihin muistoksi. Kannattaa seurailla mua instassa ja snäpissä @vaniljakeiju, siellä on aina hieman enemmän ja reaaliaikaisempaa matskua nähtävillä!

Mitä tykkäätte juhlalookistani?


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2dyv1Ie
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti