torstai 13. lokakuuta 2016

Pita's Lokakuiset kuulumiset

Lokakuu vyöryy eteenpäin, ilmat kylmenee ja lehdet tippuu puista. Musta on ihanaa että en enää osaa masentuu syksystä samalla tavalla kun ennen. Ei se mikään lemppari vuoden aika oo, mut ei se enää pistä niin pahasti masentaakaan. Ainoo mikä pistä välillä väsyttää, on päivän lyhentyminen. Pimeetä alka tulla jo kuuden-seiskan aikaan, eikä aurinko nousekaan enää kovin aikaisin. Aikaisiin aamuvuoroihin herääminen on siis hankalampaa ku herätyskellon soidessa on ihan pilkkopimeetä vielä. Myös pitkässä iltavuorossa joutuu koluamaan pimeetä lentokenttää. Vuodesta toiseen jaksan edelleen hehkuttaa auringonlaskuja lentokentällä... Ne on vaan niin hienoja. Auringonlaskun värit on paras väriyhdistelmä mitä luonto voi tarjota.


Toissä menee edelleen ihan kivasti. Ei pahemmin puuduta, vaikka työpäivän jälkeen onkin välillä vähän väsy. Mulla on enemmän iltavuoroja kun aamu, joten myös treenaaminen on ollu aika jees. Aamupäivisin kerkee hyvin salille. Tosi harvoin käyn illalla. Tällä hetkellä kuitenki tuntuu vähän siltä et treeni junnaa paikallaan. Ei mulla mitään suurempia tavoitteita oo, kunhan pidän yllä jonkinlaista kuntoo ja treenaan treenaamisen ilosta. Jotain uutta voisin kuitenkin yrittää kehittää. Jos ei muuta, niin ainaki parempaa treenii ahterille.


Lokakuun kunniaksi pääti testata ihan uusia juttuja liittyen ruokaan. Lihaton lokakuu. Mä syön oikeesti aika paljon lihaa. Ollaan joskus Juuson kans harrastettu himassa satunnaisia lihattomia viikkoa, tai päiviä mut nyt lähti liha kokonaan pois tän kuukauden ajaksi! Jännä nähdä vaikuttaako se kroppaa jotenkin. Miten sujuu treenaaminen pelkällä kasvisruokavaliolla tai miten jaksaa noin yleisesti. Ainakin tähän asti on menny ihan hyvin. Välillä herkän vatsan/gluteenittoman ruuan yhdistäminen tähän hommaan tuo haasteita. Mun vatsa ei kestä mitään soijarouheita hirveen hyvin, härkis ja nyhtökaura on myös pois listalta kun ne ei oo täysin gluteenittomia. Tofuu pystyn onneks syömään jonkin verran. Ihan vegaanilinjalle en oo lähteny eli maitotuotteet ja kananmuna on onneks salittuja. Ihan hyvin on tähän asti menny. Tykkään lihasta, mut eipä sitä oo tehny edes mieli.


Parhaimmat kuulumiset liittyy matkusteluun... Jos mä jotain haluun, niin sen mä pyrin myös parhaani mukaan toteuttamaan. Millekkään maailman seikkailulle en oo nyt kuitenkaan lähdössä, mut toisenlainen matka on suunnitteilla. Tai ei se enää oo ees suunnitteilla, kun toteutuksen alla! Paripäivää sitten nappasin lennot Bangkokiin. Pari viikkoa menee tutustuen uuteen suurkaupunkiin ja samaan syssyyn vähän rantalomailua.


Pitan liikkuva matkatoimisto on taas ollu ahkerasti toiminnassa. Pari viikkoa joulukuusta menee hieman paremmissa lämmöissä. Ihan parasta. Haaveilin lomasta tammi-helmikuussa, mut silloin on vaikeempi saada töistä vapaata. Mulla ei oo kertyny lomia, joten pitäis ottaa palkatonta eikä se oikein onnistu kun kentällä on silloin kiireistä. Marras-joulukuussa meillä on vähän hiljaisempaa, joten siihen sai otettuu vapaan. En malta odottaa! Onneks siihen ei oikeesti oo edes kovin pitkä aika. Vajaa pari kuukautta.

from Pita's http://ift.tt/2dLyZ1O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti