maanantai 10. lokakuuta 2016

Riikka K EI MUULLA VÄLIÄ KUNHAN ON IHANAA


Kaupallinen yhteistyö
Indiedays, Blogirinki ja Arla Ihana 
P9121992
P9121938

Tänä syksynä inspiroiduin pukeutumaan jogurtin innoittamana! Mielenkiintoinen aihe inspiroitua, mutta otin haasteen määrätietoisesti vastaan. Tänä syksynä Arla ihana on haastanut bloggaajia ja kuluttajia inspiroitumaan uutuusmauistaan - joko lakritsi-sitruunasta (keltamusta) tai lakritsi-mustikasta (sinimusta). Tää likka tunnustaa väriä #lakritsimustikka-tiimin puolella! Lakritsi-mustikka-yhdistelmästä syntyi mieleeni värimaailma täynnä vastakohtia, harmoniaa sekä klassisuutta. Sininen, musta, harmaa - mun väripaletti, kun aloin suunnittelemaan asua, miljöötä ja tunnelmaa! Sekä meikkiin kuului olennaisesti marjaisen värinen huulipuna. TIETTY. 

Oletteko muuten huomanneet, kuinka iso merkitys asusteilla on kokonaisuutta ajatellen? Mullakin on näissä kuvissa hyvin simppelit vaatteet, mutta aurinkolaseilla, laukulla ja kellolla sain lisää mielenkiintoa, väriä ja tekstuuria asuun. Oon yleensä huono käyttämään asusteita, mutta näistä kuvista havahduin siihen, kuinka paljon niillä saa uutta ilmettä aikaan! Eli vaatteiden lisäksi kannattaa hakea inspiraatiota myös koruista, huiveista yms. OIVALLUS! 

P9122209
P9122085
P9121961

Sininen ja musta on niin klassinen väriyhdistelmä, että siinä harvoin menee pieleen. Toisaalta haluan rikkoa liian klassisen pukeutumisen kaavaa ja näissä kuvissa se tapahtuu kuvauspaikassa. Asennetta kehiin ja auton takapenkille istumaan! Vaikka aluksi tuntuikin hassulta inspiroitua jogurtista, jokainen kuvaushetki mentiin ihan tunteella ja täysiä. Ja mitä olen katsonut muitakin sinimusta-tiimiläisiä, kaikki on pistänyt parastaan! Mielestäni se ehkä kuvaa #Lakritsimustikkaa parhaiten - asenne, päättäväisyys ja intohimo.

Mistä mun asu sitten loppujen lopuksi koostui? Syksyn lempparimateriaaleista ja luottovaatteista! Muhkea neule on Cubukselta ja visioin sen yhdistettäväksi sukkisten ja nilkkureiden kanssa. Ja just näin sitä oon pitänytkin! Takki oli mieletön löytö Kaliforniasta - istuvuus on mulle just eikä melkein ja hintalappuakin koristi melkoinen aleprosentti. Tarviiko tätä enempää selitellä haha kiitos Massimo Dutti!! Loppukesästä saakka olen seikkailut pitkin maita ja mantuja aurinkolasit nenällä. En tajua, miksen ole aiemmin käyttänyt näin aktiivisesti aurinkolaseja. Kaiken kaikkiaan oon pukeutunut mun näköisiin juttuihin, sellaisiin, missä on hyvä fiilis. Sehän inspiroitumisessa on tärkeintä - saada ideoita muualta, mutta toteuttaa ne omalla tavallaan?  :-)

Käykää fiilistelemässä Arlan kampanjasivuja, siellä on mageita kuvia ja muiden bloggaajien toteutuksia! Äänestä samalla, kumpi tiimi inspiroi enemmän, lakritsi-sitruuna vai lakritsi-mustikka. Äänestämällä voi voittaa itselleen pikkujoulustailauksen, johon kuuluu meikki ja kampaus (arvo 150€)! Tämän yhteistyön tärkein ajatus on inspiroituminen - helppoa kuin heinänteko, sillä inspiraatio kaikessa muodossaan on ihan parasta.


P9122095
P9121892
P9122020

Indiedays ja BRM yhteislogofrom R - Riikka K http://ift.tt/2d20iFV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti