sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Pita's Kuvia luurin läpi

Viikko sitten perjantaina näin mun kaveria Linaa pitkästä aikaa. Kaikkien muiden höpinöiden lisäksi tuli puhetta, että mä tahtoisin vaihtaa luuria. Vanha iPhone 4 takkuilee jo aika pahasti, en saa siihen enää edes uusinta ios-päivitystä, koska se on vaan niin vanha. Hassuu kun oon tottunu, että vanhoja Nokioita voi pitää, vaikka kuinka kauan, mut ei näitä uusia älylaitteita... :D Mun nelkku iphone on siis ensimmäinen älypuhelin mitä mulla on koskaan ollu. Se on oin 3,5v vanha. Linalta löyty iPhone 5s, joka ei oo enää hetkeen ollu käytössä ja Lina halus lahjoittaa sen mulle. Niin kivaa! Nyt mulla on uus puhelin. Ei tarvinnu vaihtaa merkkiä, tai maksaa itteensä kipeeksi... Siihen ei vaan olis ollu nyt varaa. Kiitos Lina! Enää ei luuri takkua ja kuvatki on astetta on parempia.Mulla on ollu tosi laiskasti järkkäriä mukana missään. En oo tehny mitään spessuu, joten luurikuvat saa kelvata. On ees jotain muistoja. Kuvia on aina kiva kattella, vaikka ne ei järkkärilaatuisia oliskaan.

Sitten muihin höpinöihin. Oodi Husky Bananan treenileggareille! Oon niin lovena. Tilasin ekat joskus keväällä ja nyt näitä löytyy kaapista jo neljät eri väreissä... Ihan parhaat housut salille. Ja salin ulkopuolelle, ku on niin mukavat jalassa. :D Pökät maksaa suunnilleen 60e, joka on mun budjetille vähän liikaa, mut oon aina onnistunu kärkkyy tarjouksia. Esim näille alaoleville jäi hintaa vaan puolet siitä.  Niin hyvät päällä, että aijai.


Pari päivää sitten saatiin töissä uudet vuorolistat marraskuulle. Tän uuden palveluvastaava homman myötä saan vuorot aina kuukaudeksi eteenpäin. Se on kätsää. Ennen ne oli vaan kolme viikkoa ja katkes aina randomisti. Nyt on hyvä kun pystyy kattoo menonsa koko kuulle jos tarvii. Marraskuussa ei ainakaan tuu tylsää... :D Neljän tunnin vuoroista ei tietookaan, pääasiassa kaikki vuorot oli 8-10h. Muutama 6h välissä. Varsinkin marraskuun pari viimeistä viikkoo tulee olee vähän kreisit. Ensiks on pelkkää iltavuoroo kauhee putki, jonka jälkeen viisi 10h aamuvuoroa kans putkeen. Miten mä jaksan herätä hahah....


Noh, kiva oikeesti että on töitä. Kun marraskuu on ohi, ei oo enää montaa päivää siihen että lähetään reissuun. Kun on joku juttu mitä oottaa, tuntuu et aika menee hitaasti. Toisaalta se et on jotain ootettavaa, tuo potkuu vähä kaikkeen. Niinku varmasti just tohon työntäyteiseen marraskuuhun. Mä en oo ikinä ollu missään reissussa joulukuussa. Kaikki Aasian reissut on ollu loka/marraskuussa tai tammi/helmikuussa. Kiva päästä veke siinä välissäkin joskus. Sit pääseekin suoraan joulunviettoon ku tullaan vasta 23.12 takas.

Tulipas kunnon sekamelska tästä postauksesta. Mulla on nyt molempien blogien kanssa ongelmana, et haluisin jotain kirjotella, mut en vaa tiiä mitä. Myös toinen blogi on ollu hiljasempi tän kuun, kun on ollu vähemmän kalajuttuja. Hirvee hinku kalaan, mut työt ja muut menot on nyt vieny liikaa aikaa...

from Pita's http://ift.tt/2eylC2W

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti