keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla IT WAS ALL YELLOW

Kylläpä flunssapäivää piristää tällaisten väriloistossa hehkuvien kuvien katselu. Nämä kuvat on otettu hetki sitten, kun puissa oli vielä kauniita, keltaisia lehtiä. Ja tosiaan, aivan hetkihän siitä vasta on! Lehtien tippuminen tulee aina ihan yllätyksenä, ja monet kivat visiot kuvailujen suhteen jää joka ikinen vuosi toteuttamatta. Tyypillistä. :')

Syysflunssa tarttui minuunkin, ja kotona se onkin kiertänyt jo kaikki perheenjäsenet läpi. Maanantainen shoppailupäivä Kuopiossa Viivin luona meni onneksi ihanasti ja terveenä, ja vasta illalla kurkku alkoi kipeytyä. Tiistaina heräsin vasta hieman ennen iltavuoroa, ja olo oli aivan kaamea! Mulla oli lämpöä, kurkku oli entistä kipeämpi ja nenä vuoti vuotamistaan. Selvisin töistä lääkkeitä popsimalla, ja tänään oon vaan laiskotellut viltin alla teetä litkien ja sarjoja katsoen. Bannerihommat kaipaisi vielä viilausta, sukat odottaa neulomistaan ja kirja lukemistaan. Mutta nyt mä rentoudun, enkä tee mitään tämän kummempia. Eilen yritettiin Kaisun kanssa karkottaa flunssaa keittämällä isot mukilliset glögiä ja lurauttamalla hieman viinaa sekaan desinfioimaan kehoa ;) Ehkä tän päivän kuumeettomuus johtuukin tuosta ihmelitkusta!

Kuopiosta löysin niin paljon ihania sisustusjuttuja, etten malta odottaa pääseväni sunnuntaina Joensuuhun sisustamaan kotia!! Iiks.

Ihanaa viikon jatkoa ja kiitos kommenteista ulkoasun suhteen


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2e1nlic
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti