torstai 27. lokakuuta 2016

Pita's "Reissufiilikset on parempaa ku huumeet"

Mä oon viimeisen parin päivän aikana luukuttanu Madventuresin Hajotkaa Pakkaseen biisiä. Siis niin tykki! Sanat on nerokkaa ja meininki kova, vaik en tyylilajii muuten fiilistele yleensä. Riku ja Tunna on ihan parhaita tyyppejä ja Madventures on ollu pitkään yks mun lemppariohjelmista. Sen kattominen aiheuttaa mulla aina kylmät väreet. Hei, krooninen matkakuume, mitä muuta voi olettaa. "Voi pelätä elämää, tai pelätä kuolemaa, pelätä sitä miten eletään huomenna, ei pelota mikään, kun alotat nuorena, pimeyttä vastaan, elämän puolesta!"

Tulevan matkan suunnitelmat alkaa olla jokseenkin kasassa. Lento Bangkokiin 7.12 ja paluu 23.12. Kuusi yötä Bangkokin melskeessä, sitten vaihtuu maisemat iisimpaan. Körötellään dösällä joku 5-6 tuntia, hypätään lauttaan ja vietetään 7 yötä Koh Changilla. Sit vielä kaksi yötä Bankkarissa ennen kotiin paluuta. Lennot Bangkokiin tuli napattuu aika kiireellä. Muitaki kohteita olin miettiny, mut Finskillä oli Bankkariin hyvä tarjous. Sinne siis. Oon aina halunnu käydä Bangkokissa. Moni sitä kehuu, mut moni myös haukkuu. Täytyyhän se ite nähdä kaikessa kaoottisuudessaan, niinkun monet siitä puhuu ja artikkelit osaa kertoa. Luulen, että se on just sellanen pleissi mistä mä diggaan. Koh Chang valikoitui ihan vaan sillä, et johonkin rannallekin oli päästävä ja suht helposti. Lähempiä paikkojakin olis ollu kuten Hua Hin, Pattaya tai Rayong, mut koska saarilaiffi Thaimaassa on aika jees, tuli kohteeksi Koh Chang. Pattaya ei olis kyllä muutenkin napannu sitten yhtään... Lähempänä Bangkokia olis ollu myös Koh Samet, mut se on niin pikkunen saari ja yllättävän kallis, niin täytyi sekin skipata.Mä oon tietty ollu ihan fiilareissa taas tutkimassa kohteista tietoa. Ihan hirveesti ei oo kyllä tarvinnu edes etsiskellä, koska samoja kohteita on tullu selattua jo aikaisempia reissuja suunnitellessa. Pitäisköhän rupee matkanjärjestejäks? :D Reissu tulee varmaan menee aika rennolla meiningillä ihan vaan paikkoja tutkaillessa, mut on mulla jotain juttuja mietittynäkin molempiin paikkoihin.

Bangkok: Tärkein juttu Bankkarissa tulee ihan varmasti olemaan ruoka. Ketukeittiöt, parhaan pad thain metsästys. Katukeittiöitä pitäis olla kaupunki väärällään. En tiiä miten tän asian kanssa diilais, että pystyis kiertää mahollisimman monta paikkaa... Onneks hotellilla on sali, voi käydä välillä treenaamassa. :D Bankkarin Sea Life pitäis kans käydä tsekkaamassa. Myös shoppailua vois vähän harrastaa, kun siihen olis hyvät puitteet. Muutamat temppelitkin olis kiva bongata. Muuten aika meneekin varmaan vaan käppäillessä kaupungilla.

Koh Chang: Mä ootan sitä hetkeä et pääsen levyttää rantahiekkaan. Mitään en oota niin paljon kun just sitä hetkee. Tällä reissulla yritän taas päästä toteuttaa pitkäaikaista haaveitta, mennä sinne sukelluskokeilulle. Toivottavasti ei taas flunssa iske. Täytyy muistaa käyttää kaulahuivia kun istuu mopon kyydissä. Se onkin toinen aktiviteetti jota tulee varmasti tehtyy, mopolla kruisailu pitkin saarta. Myös hieronnassa pitää ehdottomasti käydä. Vaikka eniten ootan ihan vaan sitä rannalle pääsyä, venaan myös sitä sukellusta. Se vähän jännittää, mut samalla ootan sitä kovasti ja toivon että kaikki menee tällä kertaa nappiin ja pääsen testaamaan vihdoin.from Pita's http://ift.tt/2eMsNaC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti