keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Riikka K AIKA KORTILLA


PA055801
PA055827-2
PA055803

Kuvat on otettu viime viikolla, silloin kun mulla oli keskellä päivää aikaa istua alas, juoda kuppi teetä ja lukea lehteä. Oma aika on mulle ihan äärettömän tärkeää, mutta tällä viikolla sitä ei oo ollut. Eikä se haittaa, ens viikolla tulee olemaan enemmän aikaa :-) Mutta noista rauhallisista hetkistä saa hemmetisti energiaa ja inspiraatiota. Viikonloppuna otetaan suunnaksi mökki ja päästään täysiä rentoutumaan! 

Asiasta kukkaruukkuun - katsoin eilen docventuresin dokkarin Pekka Hyysalosta ja oli taas mieltä ja silmiä avaava kokemus. Ja kaikki, ketkä  katsoi sen myös, ymmärtävät sen olleen kokemus. Oon aiemminkin katsonut kyyneleet silmissä Pekka Hyysalon juttuja ja haastatteluja, mutta tämä uusi dokumentti oli ihan uudella tasolla voimaannuttava. Siinä näki, että ylä- ja alamäistä huolimatta on vain yksi tavoite  - puskea täysiä eteenpäin. En oo elämässäni nähnyt tuollaista asennetta ja motivaatiota kuin Hyysalolla. Vitsit kun Suomen mediassa uutisoitaisiin ja huomioitaisiin enemmän tuollaisesta tahdonvoimasta ja ilosta. Enemmän hyvää. Enemmän toivoa. 

Nyt alan valmistautumaan töihin ja haen kupin kahvia. Eiköhän polkaista tää päivä käyntiin!from R - Riikka K http://ift.tt/2ebo2Vo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti