tiistai 25. lokakuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla COMFY & WARM

Heipat tiistaihin Arvatkaas mitä! Tänne Joensuuhun satoi tänään ensilumi, ja oikein kunnolla satoikin. Nyt maata peittää kaunis valkoinen lumipeite, ja maailma näyttää heti aivan erilaiselta. Usein ensilumi sataa yön aikana jolloin sälekaihtimia avatessaan huomaa valkoisen maan, mutta tänään pääsin todistamaan ensimmäisten lumihiutaleiden leijailua. Oli jotenkin tosi taianomainen ja tunnelmallinen hetki :') Lumisade on jotenkin tosi ihanaa!

...tosin, ei ollut ihanaa enää hetken päästä. Luennolla ollessamme tuli kaksi palohälytystä lähes putkeen, että eipä siinä muuta kuin jäätävään tuiskuun pihalle odottelemaan :'D Tuuli oikeasti tosi kovaa, ja lunta vielä tuprutti samaan aikaan. Kyllä meinasi hieman kylmä tulla, varsinkin kun näihin keleihin ei oo vielä totuttu! Ja joo, en tiedä mitä tuo yliopiston homma oikein oli, ja mistä palohälytykset johtui.. Toisen palohälytyksen kohdalla aika iso osa porukasta kyllästyi hommaan ja häipyi, oli kyllä mullakin lähellä.. Jäin silti lopulta luennolle neulomaan ;)

culottesit Zara
silmälasit Zara
nilkkurit H&M
neule BikBok

 Ja hei, näissä kuvissa on yksi tämän syksyn ehdottomista lemppariasuista! Uutta ja erilaista, ja silti just täydellistä. Mukavat neuleculottesit on ihan parhaat jalassa, siis kuvitelkaa nyt - rennot pöksyt, jotka lämmittää ja vieläpä joustaa mielin määrin :-D Mitä muuta voi housuilta toivoa! Ja päällä oli yksi tän syksyn lempparineuleista, mä niin haluaisin hamstrata tuota muissakin väreissä! Oon käyttänyt tuota aivan jatkuvasti, viimeksi tänään. Se on vaan niin pehmoinen, mukavan tuntuinen sekä lämmin olematta silti liian paksu. Culottesit on pakko pukea vielä jalkaan, katsotaan mitä sukkahousuviritelmiä mä noiden alle valjastan!

Sitten loppuun viikon terveyskuulumiset.. Hehs. Nyt sitten yökötysvaroitus tähän väliin :-DD

Kävin tänään terkkarilla, ja hyvin todennäköisesti mulla on taas märkärupi. Siis TAAS. Voi että osaakin turhauttaa! En olisi itse osannut tällä kertaa tätä diagnosoida, sillä oireet on hieman erilaiset kuin aiemmin. Jäljet eivät ole märkiviä, ja ovat kuitenkin parantuneet ajan myötä. Kunnes ovat puhjenneet taas uudestaan. Oon raapinut kesästä asti muutamia itikanpistoja jaloista tosi pahaksi, ja terkkari hieman järkyttyi ne nähdessään. (En oo muuten tajunnut miten hyvin ovat blogissakin kuvissa näkyneet, kavereiden kommenteista päätellen ovat oikein loistaneet ja monet on niitä aina innoissaan bongailleet.. Oh well :D) Mutta siis, ilmeisesti bakteeri on joskus keväällä jäänyt elimistöön, ja haavojen kautta sitten puhjennut ja levinnyt kasvoihinkin satelliittipesäkkeinä. Huomenna on videoaika ihotautilääkärille, joka tsekkaa vielä tilanteen. Siis ihan hullua, meen YTHS:lle ja iPadin kautta näytän oireeni tyypille, joka on jossain toisella puolen Suomea :D

Ja sitten tää hauskin osuus, mietin tosin pitkään että kirjoitanko tästä edes mitään.. Mun hammasongelma ratkesi - ja voi millä tavalla ratkesikaan. Kipu yltyi koko ajan pahemmaksi, ja maanantaiaamuna koko ien oli aivan turvonnut ja kipeä, ja pelkkä suun sulkeminen sattui kun ien otti vastaan. Ajattelin vielä kokeilla yhtä juttua, ja hammastikulla tutkin viisaudenhampaan takaa hieman irronnutta ientä. Sieltä teinkin kivan löydön, nimittäin hetken kaivelun jälkeen sieltä paljastui ihana ruokapallero! :---DDDDD Siis voi apua... No, ongin sen pois ja nyt kipu onkin jo kokonaan poissa. Toki pitäähän tuo hammas varmasti jossain vaiheessa poistaa, mutta helpottavaa ettei kyseessä olekaan niin akuutti juttu!

Ps. Eilen vietettiin koko ison tyttöporukan kans ekoja pikkujouluja torttujen, glögin, pipareiden ja monien muiden herkkujen kanssa ;) Joulu tulee, hihii! Ihanaa loppuviikkoa!


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2eE50qP
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti