maanantai 10. lokakuuta 2016

Taru's Collection 2 inspiraatiokollaasia syksyyn + 1 rakkaustakki

syksy16-01
Gloves - Esprit / Bag - Fjällräven Kånken / Pink Hoodie - Esprit / Grey Hoodie - Esprit / Leggings - Esprit / Shoes - Adidas / Beanie - Esprit / Wool Socks - Esprit / Commuter Mug - Primus / Frisbeegolf Disk Set - Stadium

Syksy on valtavan kaunista aikaa!
Syyskävelyt ja retkeilyt kannattaa ottaa tavaksi, sillä raikas ja viileä ilma tekee hyvää kropalle ja mielelle. Olen aika varma, että jokaisen meidän ystäväpiiristä löytyy joku, joka tykkää frisbeegolfista. Jos yksin ulkona käppäily ei kiinnosta, laita viestiä kaverillesi ja lähde heittämään kiekkoa - se on hauskaa. Itse en ole mikään hurja fani kyseiseen lajiin, enkä osaa heittää läheskään suoraan ja kiroilen enemmän kuin pianoa soittaessa, mutta silti minusta on ihan kivaa käydä viskomassa kiekkoa syyskeleissä. Yksin en menisi, mutta kaksin tai isommalla porukalla se on ihan viihdyttävää puuhaa. Heittelyn jälkeen onkin mukava käpertyä paksuun huppariin ja legginseihin. Ja niin, minun on pakko saada nuo kollaasin legginsit, jotka bongasin Espritin nettikaupasta! Tarvitsen ilma- ja pariakrobatia treeneihin juuri tuollaisia treenilegginsejä, jotka eivät ole liian liukkaat. Pakko saada.

syksy16-02
Body - Esprit / Skirt - Esprit / Overknee Boots - Esprit / Wool Coat - Ted Baker / Watch - Daniel Wellington

Rakastuin mokkahameisiin.
Ja en vieläkään ole löytänyt sopivaa. Mokka materiaalina varasti sydämeni muutenkin ja olen hankkinut jo kahdet mokkanilkkurit, sinisenä ja mustana. Ja kuvitelkaas, kun yhdistettäisiin mokkanahka ja ylipolven saappaat - aijai! Ensi viikolla, kun minulla on syysloma, aion kyllä ehkä ihan pikkaisen tuhlata ihan kaupoissa sekä netissä. Ted Bakerin takkiakin olen kuolannut jo kauan, mutta valitettavasti taitaa kyseisen takin hankkiminen jäädä tuohon kuolaamisasteelle.

syksy16-03
Duffel coat - Esprit

Mutta tämä takki!
Pakko päästä sovittamaan ja lupaan itselleni, että jos se istuu päälleni loistavasti, olen ansainnut tuhlata shoppailurahojani tähän. En ymmärrä miksi tämä kyseinen takki varasti sydämeni, mutta niin se vain teki. Eikö olekin aivan ihana ja söpö! Petyn varmasti karvaasti, jos takki ei mallinsa vuoksi minulle istu.
Parempi olisi istua - sori vaan kukkaro.


Miellyttivätkö nämä kollaasit teidän silmiänne ja mitä mieltä olette tästä takkirakkaudesta?


from Taru's Collection http://ift.tt/2d81vXm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti