sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla 7 x WEEK HIGHLIGHTS

x Ulkoasun päivittäminen ajankohtaisempaan, ja enemmän itseni näköiseen. Taistelin ulkoasun kanssa tänään kirjaimellisesti koko päivän - aloitin herättyäni ja lopetin kympiltä illalla. Arghhhh. Niin hermoja raastavaa puuhaa, kun joku pikkujuttu ei mene kuten toivoisi! Yllä näette hieman vertailukuvaa uudesta ulkoasusta verrattuna entiseen.. Uusi on paljon raikkaampi ja tyylikkäämpi, vaikka molemmista tykkäänkin kovasti! Mitä mieltä te ootte? Tosin.. Ongelmia ulkoasun kans on edelleen, nimittäin banneri ei toimi toivomallani tavalla. Jos muokkaan sen tiettyyn kokoon, isommilla näytöillä katsottaessa osa reunasta jää tyhjäksi. Alkuperäisessä koossa laitettaessa bannerin teksti näkyy juuri haluamassani kohdassa, mutta isommalla näytöllä oikealle jää hurjasti "tyhjää tilaa", johon tekstin olisi voinut sijoittaa. Jos laitan tekstin keskemmälle, pienemmillä näytöillä osa siitä jää näkymättömiin. Jouduin rajaamaan kuvan tosi kapeaksi, ettei se olisi kiinni postauksen otsikon tekstissä ja pallerossa olevassa kuvassani. Nyt se näkyy koneella kivasti, mutta puhelimella bannerin alla näkyy vaaleanpunainen kaistale! Siis miten tää on edes mahdollista?! :D Ei vaan mene mun järkeen.. Kertokaa toki, jos havaitsette muitakin puutteita/parannusehdotuksia!

 x Hiusten ja ripsien päivitys syksyyn. Oon vältellyt kampaajaa taas vaihteeksi, sillä ounastelin reippaan tukan pätkäisyn olevan edessä - niin kuin sitten olikin. Hamppukasa oli latvoista vain ohutta luirua, sillä päällimmäiset hiukset katkesivat toiselta puolelta viime syksynä (luoja ties miksi..), eivätkä osoita elpymisen merkkejä. Alun mielipahan jälkeen hiukset tuntuu ainakin terveiltä ja elinvoimaisilta nyt, ja toivotaan että ne viimein kasvaisivat entistä ehompina takaisin! Räpsytkin saivat lisää tuuheutta, joten alkuviikko sisälsikin oikein kunnon hemmottelua itselleni. Huom! Näissä kuvissa ja monissa muissakin tulevissa näkyy vielä vanha reuhka, bannerissa ja pikkuisessa sivupallerossa näkyy päivitetty look!

x Keskiviikkona kävin BodyBalancessa pitkästä aikaa, ja sekä henkinen että fyysinen voimaantuminen oli jotain sanoinkuvaamatonta. Oon liikkunut viime kuukausina hävettävän vähän, ja sen seuraukset näkyikin rohkaistuttuani viimein vaa'alle tuomiolle. Rakastuin balanceen pari vuotta sitten, enkä edes enää muistanut miten ihana fiilis siitä jää. Joogamaista venyttelyä, herkkää musiikkia, lihaskuntoa, voimaannuttava loppurentoutus.. Balancen jälkeinen fyysinen fiilis oli ihana, tunti tuntui juuri oikeissa paikoissa ja kunnon venyttelyt tekivät terää. Kuitenkin se henkinen puoli oli jotenkin tosi herättelevä jälleen, ja tätä on vaikea selittää. Lopuksi maattiin vilttien alla, ja taustalla kuului valtavan kaunista pianomusiikkia. Ohjaaja puhui rauhoittavasti ja kehotti miettimään kulunutta viikkoa, ja lopuksi muistutti jokaisen tehneen parhaansa niin treenissä kuin elämässä ylipäätään. Siinä vaiheessa pari pientä kyyneltä karkasi silmänurkasta, sillä nuo sanat tulivat todella tarpeeseen.

 x Maanantaina vietin yhden tämän syksyn merkityksellisimmistä hetkistä, kun keskusteltiin ystäväni kanssa kesän ja syksyn tapahtumista puolin ja toisin. Puhuminen on ollut vaikeaa, ja oon tuntenut olevani valtavan yksin. Oikeestaan mulla ei oo ollut ainoatakaan olkapäätä, jota vasten kirjaimellisesti itkeä. Mutta tuolloin oli, ja ihan vain asioista puhuminen jollekin joka on todella siinä vieressä ja läsnä, oli jotenkin todella helpottavaa. Lisäksi oli ihana kuulla ystävän ajatuksia ja mietteitä, ja olla osaltani myös hänen tukenaan.

x Toinen viikon tärkeistä hetkistä oli tiistaina, kun kävin toisen ystäväni kanssa Amarillossa herkuttelemassa. Aiemmin oltiin todella läheisiä, mutta kaiken kuluneen vuoden aikana tapahtuneen takia ollaan pidetty aivan liian vähän yhteyttä. Ja mäkin oon tahtomattani työntänyt ihmisiä pois luotani. Tuolloin puhuttiin niin kipeistä kuin iloisistakin jutuista, ja jatkettiin aiemmalla luennolla alkanutta tyhmille jutuille kovaan ääneen räkätystä. Oli niiiiin kivaa!

 x Pääsin pitkästä aikaa tällä viikolla työskentelemään Kuhmon työpaikassani! Olin aivan innoissani päästessäni tuttuun ympäristöön ja ihanien työkavereiden pariin. Fiilis oli kuin kotiin tullessa :') Tulin siis torstaina Kuhmoon, ja ensi viikon oon täällä töissä. Lisäksi kolmas viikonloppu tulee parin viikon päästä myös vietettyä täällä työhommissa. Oon ainoastaan innoissani!

x Joulufiilistely on kyllä pahemman kerran räjähtänyt käsiin.. Mähän tosiaan aloitin lahjojen oston hyvissä ajoin elokuussa, ja oonkin ehtinyt ahmia valtavia määriä joulutorttuja jo nyt. Lisäksi glögi on ollut kovassa huudossa, ja ehdinpä viikonloppuna jo nautiskella punkkuglögiäkin.. :D Enhän oo ainoa?!

Mikä oli sun viikon kohokohta? Ihanaa uutta viikkoa


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2dZ7JPY
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti