lauantai 12. joulukuuta 2015

Dreams of Paradise Näin teet ♥ Helppo lettikampaus

Olen laiska hiustenlaittaja, vaikka rakastan todella paljon erilaisia kampauksia - niillä saa lookin näyttämään paljon huolitellummalta. Esimerkiksi pelkästään sama meikki näyttää mielettömän paljon freesimmältä silloin, kun tukka on hyvin. Tavoitteenani onkin kuntoutua n-y-t-nyt erilaisten kampausten väkertämisestä, sillä mistään rakettitieteestähän ei ole todellakaan kyse ja esimerkiksi hauskat letit valmistuvat muutamissa minuuteissa. Näistä kokeiluista luvassa matskua blogin puolelle, kunhan pääsen uhoamista pidemmälle. ;)

Ensimmäinen kampausvinkki on yksi lemppareistani, joka on samalla yksi vakkari esiintymiskampauksistamme. Romanttiset, huolettomat kiharat yhdistettynä hollantilaiseen lettiin pitää hiukset poissa naamalta ja latvat pääsevät oikeuksiinsa - kaunista ilmettä unohtamatta. Letit lähtevät molemmilta sivuilta ja takana kohdatessaan ne voi kiepauttaa pienelle sykerölle tai sulkea ponnarilla ja jättää auki oman maun mukaan. Tämä kampaus sopii hyvin vaikkapa syksyn viimeisiin pikkujouluihin, koulun joulujuhliin tai miksei vaikka jouluaatoksikin.

letti, braid, kampaus, hollantilainen letti, lettikampaus

Kopioi look:

1. Letitä hollantilaiset letit pään molemmilta sivuilta taakse asti. Letitä niin, että otat uusia hiuksia mukaan aina vain yläpuolelta. (video: Hollantilainen letti)
2. Löysytä lettejä vetämällä varovasti molemmilta puolilta niin, että kampauksesta tulee isomman ja huolettomamman näköinen.
3. Kiepauta letit sykerölle / kiinnitä pinneillä / yhdistä ponnarilla.
4. Kiharra latvat, anna jäähtyä ja avaa kiharoita varovasti sormilla haroen.
5. Viimeistele hiuslakalla.

Ihania hiustenlaittohetkiä sinulle!  ♥



from Siru I. http://ift.tt/1OYS4b7
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti