maanantai 28. joulukuuta 2015

Riikka K HERE WE GO AGAIN

IMG_9467
IMG_9470
IMG_9472
IMG_9471


Joululoman parhaita, oivalluksia ja kummia:

• Odotuksettomuus Tämä ei ilmeisesti ole oikea sana. Siinä missä olen aiemmin ladannut älyttömiä odotuksia joulutunnelmaan, täydelliseen mielentilaan yms, tänä vuonna otin ihan iisisti. Ei haitannut lumettomuus, ei haitannut paikasta toiseen liikkuminen eikä bussien paskat kehnot aikataulut. Keskityin vain hetkeen. Ja olin onnellinen. Joulu olikin paras sitten vuosiin. 

• Kiltteys. Koko vuoden 2015 olen tainnut olla mahdottoman kiltti, sillä sain niin ihania lahjoja. 

• Suoristin mun hiukset pitkästä aikaa ja ihan vaan huomatakseni, että puolet koko komeudesta on viishaaraisia. Olisko kampaaja mitään? En haluais leikata yhtään, mutta siltä tää just näyttääkin. Eikä sekään oo hyvä. Ehkä vaan jatkan itseni ja muiden huijaamista kihartamalla ja käyttämässä Balmainin silkkisuihketta. 

• Parhaimpiin ei tällä kertaa lukeudu joulu-alet. Ei sitten alkuunkaan. Mutta äidiltä nyysityt alpakka-villasukat on helposti paras juttu ikinä. Tai ainakin parhaat sukat ikinä. Ja tämä ei ole maksettu linkki, vaan oon niin onnellinen näistä sukista, että etsin teille näytille samanlaiset! Ja että äiti voi tilata itselleen uudet, kun mä varastin siltä uudet paketista hahahah :--D

• Ottanut tylsyyspäissäni liikaa selfieitä ja videoita, joilla oon pommittanut mun lähipiiriä. Kadotin myös snapchatista (@riikkakuu) otteen tapsanpäivänä hahaha. Syytän punaviiniä. 

• Oon aika varma, että täysikuu piti mua hereillä pari yötä. Itseasiassa luulin, etten muuten vain saanut unta kunnolla, kunnes Laura sanoi snäpissään että täysikuu valvottaa. TIETTY. Ihan varmana muakin. En siis tunne tätä likkaa millään tavalla, vaan oon joskus eksynyt hänen instaan ja siitä snäppiin! Niin hassua tämä some-elämä.

• Inspiraatio on tällä hetkellä huipussaan, enkä malta odottaa, että pääsen taas kuvaamaan kunnolla! Kohta tulee postauksia ovista ja ikkunoista! 

• Uusi kosmetiikka. Tai siis uusi meikkivoide ja poskipuna. Poskipuna on Zuiin luonnonkosmetiikkaa ja oon ihan fiiliksissä siitä! Ehkä jopa joudun tekemään siitä postauksen. Se on niin hyvä. Vaikka joskus vannoin, etten koskaan aio postata meikeistä. Ja että silloin mua saa lyödä päähän.


Nyt hyvillä fiiliksillä kohti uutta vuotta! Mites teillä meni joulu? Ja onko jo uuden vuoden suunnitelmia? Ei siis koko vuodelle, vaan juhlalle? :-) Meikä painuu mökille jälleen kerran!
from R - Riikka K http://ift.tt/1OvkQ6t

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti