sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Taru's Collection My Christmas

Joulun aikaan on hyvä rauhoittua. Kaiken joulua edeltävän stressin jälkeen on mukava vain olla hetki perheen ja läheisten kanssa. Syksy on ollut muutenkin ihan hirveän kiireinen ja aivan ahdistavan stressaava. Tämän vuoksi blogi on ollut hiljainen ja olen tässä haalinut itselleni omaa aikaa niin paljon kuin aina vain on ollut mahdollista. Inspiraation puutteesta ei ole ollut ongelmaa, vaan ajasta ja jaksamisesta. Onneksi nyt jouluna sain ladata akkuja ihan kunnolla!

joulu6joulu9

Lomalla Netflix ja Viaplay ovat olleet kovassa käytössä. Greyn Anatomian 6. kausi on nyt katsottu läpi ja Arrowin toinen tuottari melkein lopussa. Peppu on puutunut sohvalla löhöilystä! Käytiin Juhon kanssa ihan leffassakin kahdestaan, jota ei olla tehty oikeastaan koskaan. Ihan max 2 leffaa ollaan käyty koko deittailun ja seurustelun aikana katsomassa. Kiva oli käydä treffeillä!

Kotona ollaan myös saatu tavaroita paremmin paikoilleen kuin aiemmin, ei ihan valmista vielä mutta melkein. Ei aivan tämä Koti jouluksi valmiiksi-projekti toteutunut, mutta toisaalta ei se haittaakaan. Kämppä on kuitenkin sellaisessa basic edustuskunnossa, jos vanhemmat yllättävät. Suklaarasiakin löytyy vielä toistaiseksi kaapista ;)

joulu10joulu8

Joulua meille kotiin ei paljoa laitettu. Kylppäristä löytyy Lush Cosmeticsin Santa's Belly hyytelösaippua, olkkarista, makkarista ja keittiöstä löytyy jouluvalot (jotka tosin tulevat olemaan varmaan ympärivuoden-valot) ja keittiön pöydältä löytyy tekemäni insinöörinäyte: vinoseinäinen piparitalo. En kokenut tänä vuonna joulusisustuksen olevan niin tärkeää. Tahdoin ennemminkin käyttää siihen menevän ajan (ja rahan) itseeni ja läheisiin.

Ennen joulua kävimme mummoni luona Lieksassa, aatonaattona vietimme iltaa Juhon äidin luonan ja aattona söimme Juhon isän luona ja loppuillan olimme minun vanhempieni luona. Joulupäivänä oli vuorossa isovanhempieni järjestämät joulupäivän päivälliset, jonne tuli myös omat porukkani, setäni perheineen ja tätini. Illalla juhlimme vielä ihanan Reetan kaksikymppisiä ♥ Tapsana en lähtenyt tansseille, mutta kävimme taas sukuloimassa ja illalla vietin aikaa ystävieni kanssa. Joulupyhät ja sukuloinnit ovat nyt osaltaan DONE.

Sannan kanssa kävimme loman alussa erään hyvän ystäväni luona rentoutumassa porealtaassa. Ihan huippu joululahja: sain avaimet ystäväni poreammeelliseen asuntoon siksi aikaa kun hän ja hänen kämppiksensä ovat kotipaikkakunnallaan joulunvietossa. Kävimme myös Sonjan kanssa eräs päivä siellä ja tänään taidan suunnata salin jälkeen sinne ihan itsekseni.

joulu5joulu3joulu1joulu2

Kuten tosiaan varmaan jo arvasittekin, olen syönyt ihan jumalattomasti. Kinkkua siellä, kinkkua täällä... Onneksi nyt loppui jouluruuat meidän kaapista! Huomenna aion iltaruuaksi tehdä jotain ihan muuta. Jotain kevyttä. Nestehukka meinasi pyhien aikana yllättää, kinkku on niin suolaista (mutta niiin hyvää), että silmäpussit ovat suuremmat kuin omenat ja rypyt ovat siloittuneet lähes kokonaan.

joulu4joulu7

"Mutta mitä tapahtui Joulupukille?"

Joululahjasaldo oli aivan jees, niistä mahdollisesti lisää myöhemmin. Itse pidän enemmän lahjojen annosta kuin saamisesta, mutta oli kyllä kiva avata muutama paketti. Meillä on aina tapana jakaa lahjat Joulupukin säkistä, vaikkei kukaan meistä (siskokin 15-vuotias) usko Joulupukkiin. Siinä on vaan se juttu ♥ Kokoonnutaan olkkariin ja mantelin puurosta löytänyt saa jakaa lahjat.

Minulla meinasi tulla korvista ulos Facebookissa kaikkien joulutervehdykset: jokaisessa oli lähinnä koira tai vauva - tonttulakki päässä ja kuusen juurella. Joulupäivänä sain hauskan idean ja protestoimmekin Rollen kanssa näitä söpöjen Fifien kuvia omanlaisella Joulutervehdyksellä :D Ei siinä, Fifit ovat söpöjä ja kuvat olivat kivoja, mutta niitä oli vaan niin monta!


Miten teidän Joulu sujui? Toiko Pukki paljon lahjoja? ;)

~Taru


from Taru's Collection http://ift.tt/1NRN05U

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti