maanantai 28. joulukuuta 2015

Closer To The Edge VIIKON POSITIIVISET

Heippa Tosi hassua, kuinka joka kerta kun pääsen postailemaan, tulee jotenkin aina iloinen fiilis! Joulukiireestä on nyt selvitty ja innolla odotan kyllä pian vaihtuvaa vuotta, tuntuu että tämä vuosi on mennyt jotenkin normaalia nopeammin :-D Tai ehkäpä niin tuntuu joka vuoden lopulla, vaikka todellisuus onkin sitten eri, haha. Ajattelin puhua tästä vuodesta vielä erillisessä postauksessa perinteiseen tapaan!
Listailin muuten ylös pitkin edellisviikkoa hieman viikon ilonaiheita ja ajattelin jakaa hieman niitä teidänkin kanssanne. Oon ehkä yli vuosi tehnyt tällaisen lähes samanlaisen postauksen ja kerta näitä pieniä, positiivisia juttuja on aina kiva listailla ylös, niin miksipäs sitten ei!
Untitled
♡  Maanantaina oli niiin tuskallista raahautua kouluun väsyneenä ja jo valmiiksi sekoitetulla unirytmillä, eikä asiaa helpottanut yhtään tieto siitä, kuinka monella on jo alkanut loma, hahah. Ärsyttävää maanantaita piristi kuitenkin älypaljon ulkona syöminen, tällä kertaa Amarillo! Oli muutenkin tosi kiva ilta ja outoa, kuinka hieman huono päivä voi muuttua heti paremmaksi :-)

Musiikki, joka saa törkeen hyvälle fiilikselle!

Ja tietysti yhtenä ilonaiheena on pakko mainita keskiviikkona alkanut ansaittu loma. Kaiken tän kouluahertamisen jälkeen tuntui niin hyvältä nukkua ihan kunnon unet ja viettää kunnon hidas aamu

Tieto siitä, että ei ole kiire yhtään mihinkään. Vaikka lomaa ei ole edes ollut viikkoa, oon jo ihan kadottanut tajun päivistä. Naurattaa, koska itseasiassa elin tänäänkin ihan sunnuntaissa, siksi tämäkin postaus tulee vasta nyt tänään maanantaina, hups!

♡ Päivien laskeminen lempibändin konserttiin
Untitled Lomasuunnitelmiin (ja ensi vuoden suunnitelmiin) tuli hieman lisää täydennystä, toivottavasti kaikki vain menisi suunnitelmien mukaan

Viimeisten joululahjojen ostaminen. Olin vielä päivää ennen aattoa ostamassa viimeisiä joululahjoja, mites meni Annina nyt taas? No, ehkä ensi vuonna osaan olla ajoissa (toivottavasti)

Kahvittelu Millan kanssa pitkästä aikaa

Muistorikkaiden biisien kuunteleminen! Olin pienempänä aivan hulluna Lady Gagaan ja Justin Bieberiin, ja päätin fiilistellä pari päivää sitten heidän vanhoja albumeitaan. Tuli kyllä paljon vanhoja muistoja mieleen!
Untitled Onnistuneet silmänrajaukset, niiden onnistuessa menee heti päivä paljon paremmaksi

Käväistiin ottamassa parit kuvat ulkona, pakkasesta ja jäätyneistä käsistä huolimatta oli kiva kuvailla ulkona pitkästä aikaa

Jouluruoka, joulukuusen koristeleminen, joulun lastenohjelmat ja mieluiset joululahjat

Uusi tietokone!!! Ihan ehdottomasti, oon tästä tooodella innoissani. Tykkään!
Untitled Vanhojen kuvien selaaminen ja uudempien kuvien muokkaaminen keskellä yötä

 Ihanan talviset maisemat pakkasella

Joku kehui ihanasti salilla mun hiuksia ihan yllättäen! Ihanaa, että jotkut viitsii sanoa ihania juttuja tuntemattomille, piristi päivää ihan kertaheitolla

One Directionin keikan muisteleminen, siitäkin on jo nyt pari päivää yli puoli vuotta. Hullua, se päivä oli kyllä yksi mun elämäni parhaista päivistä tähän asti. Palaisin siihen päivään milloin tahansa, jos se vain olisi mahdollista!
Untitled Mitä positiivisia asioita teidän päivään tai viikkoonne on kuulunut? Olisi tosi kiva kuulla! Suosittelen muutenkin erilaisten positiivisten asioiden ylös listaamista, oli ne sitten pieniä tai isoja juttuja. Huonostakin päivästä voi löytyä jotain hyvää, joten jos keksit edes yhden hyvän asian tästä päivästä, jaa se mun kanssa! Huippua maanantaita (ei siis sunnuntaita...), tyypit! 


from Closer to the edge http://ift.tt/1ZxpDpD
http://ift.tt/1IVaZOF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti