maanantai 28. joulukuuta 2015

Miss Joy IT´S CHRISTMAS TIME

Heippa ihanat ja oikein kivaa joulun jälkeistä aikaa sinne! ♥ Toivottavasti kaikilla sujui joulu kivan rennoissa ja mukavissa merkeissä. Täällä ainakin tuli lepäiltyä ihan kunnolla ja nautittua yhdessäolosta sekä herkullisista jouluruoista.

DSC_72200
DSC_72355
joulu11
DSC_73166

Joulua tosiaan viettettiin perinteisesti mummolassa pohjoisessa. Täällä kun on tullut vietettyä joulut pienempänäkin niin vanhojen aikojen joulufiilis on taattu! Jouluaattoaamu alkoi tuijottamalla Joulupukin Kuumaalinjaa telkusta ( aattoaamun must puuhaa! ) ja nauttimalla riisipuuroa kera luumusopan. Muuten päivän ohjelmaan kuului joulusaunaa, haudoilla käyntiä, joulu ohjelmien tuijottelua, yhdessä oloa, jouluruokailua ja tietenkin lahjojen availua! :)

DSC_73700
joulu22
DSC_73322
DSC_73577

Lahjaksi tuli kaikkea pientä kivaa ja tarpeellista mitä olinkin toivonut. Osa lahjoista kylläkin odotti vielä kotona kuusen alla paketeissa, kunnes niitä poikaystävän kanssa eilen päästiin yhdessä availemaan! Voisin muuten muutamat tärkeimmät paketit esitellä tänne teillekin, miltäs kuulostaisi ?:) Joulupäivänä sitten käytiin kuuntelemassa vielä Kauneimpia joululauluja kirkossa ja vedettiin viimeisiä jouluruokia.
Jollain tavalla on taas haikea tunnelma kun joulu on ohi. Pitää taas odottaa se piiitkä vuosi, höh. Mutta innolla kyllä odotan uutta vuottakin ja sen tuomia uusia kujeita elämään!

Mitenkäs siellä päin sujui joulun pyhät? Toiko pukki paketteja ? :)
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1NKuZbX
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti