lauantai 26. joulukuuta 2015

A piece of inspiration JOULUN KUULUMISET

Heippa ja hyvää tapsanpäivää! Joulu vietettiin jälleen perinteisesti perheen kesken, paitsi että tänä vuonna oltiin myös Artturin kanssa ensimmäistä kertaa koko aatto samassa paikassa ♥ Eilen vietettiin vuorostaan joulupäivää Artturin perheen ja sukulaisten kanssa mökkeillen ja saunoen. Taisin olla kiltti lapsi tänä vuonna, kun pukinkontista paljastui mm. täydennystä Marimekkokokoelmaani sekä kauan haaveena ollut lampaantalja :)

Ollaan viimeviikosta asti oltu evakossa vanhempien luona kylppärirempan takia ja oon kyllä viihtynyt toisten luona hyvin. Kivaa vaihtelua kun välillä on enemmän ihmisiä ympärillä! Pikkuhiljaa alkaa tulla kuitenkin pieni ikävä omaan kotiin, kun oon saanut taas valtavasti sisustusideoita joita tekee mieli päästä heti testaamaan... :D Mut vielä saadaan luultavasti pari viikkoa odotella remontin valmistumista.

Oon valmistellut tuleville päiville muutamia koostepostauksia kuluneesta vuodesta, sellaista siis luvassa seuraavaksi :) Nyt lähden valmistelemaan iltaa, se ois tapsantanssit luvassa tänään siis ;) Mukavaa iltaa kaikille!


from A piece of inspiration http://ift.tt/1J9nnkv
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti