lauantai 26. joulukuuta 2015

Minttu Virtanen Merry everything and happy always

Tämän joulun viimeinen löhöilypäivä lähenee loppuaan. Huomenna taas treenataan ja syödään aika paljon kevyemmin. En tehnyt tänäkään jouluna poikkeusta, vaan söin ihan liikaa enkä treenannut ollenkaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Joulu pyhitettiin rentoutumiselle, yhdessäololle ja nautiskelulle. Tämä joulu oli erityinen, koska se oli ensimmäinen Robinille ja meille perheenä <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Huomenna alan treenaamaan uudella ohjelmallani, mikä ainakin paperilla kuulostaa mielenkiintoiselle ja juuri minulle sopivalta. Liikkeet tehdään etupäässä oman kehon painolla ja ohjelma sisältää paljon hyppyjä.

Jatkan myös hyvin onnistunutta karkkilakkoani. Kirjoitin aiheesta aikaisemmin ja mietin, että meneeköhän se pahin himo muutamassa viikossa ohi. Kyllä se meni ja olo kropassa oli huomattavasti parempi kuin jokailtaisella karkin syönnillä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olen korvannut karkkeja pähkinöillä, kuivatuilla hedelmillä ja marjoilla. Suuri kiitos tästä suomalaisyritys Grefinnille. Heidän laajasta ja laadukkaasta valikoimastaan löytyy todella hyviä ja terveellisiä välipaloja ja minun tapauksessani karkin korvikkeita :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Toivottavasti teidänkin joulu on ollut rentouttava ja onnellinen.

Ihanaa Tapaninpäivän iltaa :)

 from Minttu Virtanen - Kauneus & Terveys -blogit http://ift.tt/1NHd2eh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti