sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Pita's Jouluaatto 2015

Aamulla aikainen herääminen ilman herätyskelloa, joulukalenterin viimeinen luukku auki, aamukahvi ja taustalla jouluaaton ekat lastenohjelmat. Perus jouluaamu. Muutama tunti oleskeltiin Juuson kanssa kahdestaan himassa, ennen kuin lähdettiin puurolle mun porukoiden luokse Louhelaan. Aattona oli tosi kiva keli. Vaikka ei taaskaan saatu valkoista joulua, paistoi sentään aurinko kirkkaalta taivaalta koko päivän.


Louhelassa oli riisipuuro jo valmiina. Se on aina niin hyvää! Tai en tiiä olisko jos sitä söin useemmin, mut tällein kun puuroannoksen vetäsee vaan jouluaattona, säilyy siinä sellanen hehku. Puurolle oli myös raahautunu Viivi ja Joonas. Puuron jälkeen valmisteltiin pikkusen jo illan safkoja. Lumiukon jälkeen Viivi ja Nasse lähti jatkamaan matkaa Nassen vanhempien luokse. Me käytiin Juuson ja mun vanhempien kanssa haudoilla.Käytiin myös saunassa, vaikka aluks kelattiin skipata se kun meillä oli ollu just edellisenä päivänä oma saunavuoro. Joulusauna on kuitenkin aika kiva. Alkuillasta alettiin lauittaa jouluillalista kasaan. Myös Miguel liittyi seuraan ja myöhemmin Veera ja Robert. Mä olin duunannu porkkana ja lanttulaatikot, Juuso graavas lohta ja Pinja oli väsänny paria eri kalajuttua myös. Lisäks oli juustoja, salaattia, mätiä kaikilla lisukkeilla.

Ruuan jälkeen katottiin jouluohjelmia töllöstä, juotiin kahvit ja myöhemmin jaettiin lahjoja.

Siinä se joulu sitten taas olikin. Myöhään yöllä hipsittiin Juuson kans takas omaan kotiin nukkumaan. Mahat täynnä ja väsyneinä. Ite yritin himmailla syömisten kanssa, mut täyteen sitä tuli jälleen kun on aina niin paljon kaikkia hyviä makuja tarjolla. Mukava joulu, niinkuin aina. Kiitos siitä kaikille!

Tässä vielä meidän joulufiiliksiä videon mudossa. Kantsii klikkaa HD!
from Pita's http://ift.tt/1Jat1Tm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti