maanantai 28. joulukuuta 2015

Dreams of Paradise Vuoden parhaat palat

Vuoden 2015 lähetessä loppuaan on aika tehdä pieni katsaus kuluneen vuoden parhaisiin postauksiin. Olen valikoinut kymmenen parhaan joukkoon sekä eniten kävijöitä haalineet että eniten keskustelua herättäneet postaukset. Nyt on hyvä aika tsekata, onko joku kyseisistä postauksista mennyt ohi, tai sitten ihan vain kertauksena palata omien lemppareiden pariin!

seiskari, kansallispuku, suomalainen perinne, tanhu, kansantanssi


"Uskon arkuuteni ja epävarmuuteni johtuvan monien ihmisten ikävistä ennakkoasenteista lajia kohtaan. Kukapa haluaisi leimata itsensä muiden silmissä hihhulipelleksi tai humppamaakariksi? Ei ihme, miksi joitakin vuosia nuorempi Siru piti harrastuksensa visusti omana tietonaan..."

Omia ajatuksiani ihmisten asenteista suomalaista kansantanssia kohtaan ja siitä, mikä todella mättää.

pp10


"Itsensä ylittäminen - kiipesin korkeaan ilmatieteenlaitoksen torniin (voin sanoa että kiipeäminen oli paljon helpompaa kuin alas tuleminen) & hyppäsin laivan kannelta mereen. Oli siistiä!"

Tämä fiilistely purjehdusleiristä tuo valoa ja lämpöä viileämpiinkin talvisäihin.

ihanat


"Täällä mä nyt oon, eikä oo pois tulemista pitkään aikaan. Pakko vaan pärjätä omillaan ja elää niillä ehdoilla, jotka tuleva perhe mulle asettaa."

Kielikurssin jälkifiiliksiä: mitä kolmesta viikosta jäi käteen ja mitä opin? Reissu ei ollut jatkuvaa ilonpitoa, mutta silti en vaihtaisi hetkeäkään pois.

2


"Tekisikö mieli jotakin herkullista ja suklaista vaikka näin sunnuntain kunniaksi? Kokeile tätä helppoa mutakakkureseptiä, voin melkein luvata että kakku vie kielen mennessään!"

Tämä herkullinen kakku valmistuu muutamassa hetkessä ja sopii erinomaisesti vaikka uudenvuoden pöytään!

2


"Porrasjuoksun kirjoittamattomat säännöt ovatkin seuraavat: vetoja tehdään täysillä alhaalta ylös ja ylhäältä alaspäin tulevat väistävät treenaajia. Simppeliä ja toimii!"

Jos tämän treenin jälkeen jalat eivät ole yhtä hyytelöä, olet kone.

3


"Valitettavasti kuitenkin yhä useammalle jatkuva stressi on suuri voimavarojen kuluttaja ja se saa meidät helposti tinkimään ansaitsemastamme elämänlaadusta oikeiden stressinaiheuttajien mitätöimisen sijaan. Ei ole olemassa yhtä ainutta takuuvarmaa tapaa, jolla stressin saa pois, mutta oman hyvinvoinnin kannalta on äärimmäisen tärkeä opetella hiukan stressinhallintaa."

Kirjoitus sisältää useita käytännönvinkkejä stressinhallintaan, mikä onkin varmasti monelle ajankohtainen aihe.

1


"Juoksu on koko ajan entistä suositumpi laji, eikä ihme, sillä se on niin helppo aloittaa, mutta kehittymisen myötä siinä on mahdollisuus hifistellä loputtomiin. Onnistunut juoksutreeni muodostuu kolmesta eri osasta: A) valmistautuminen, B) lenkki ja C) loppuverryttelyt."

Omakohtaisia, hyväksi todettuja vinkkejä aloittelevalle juoksijalle ja miksei hiukan kokeneimmillekin lenkkeilijöille."Eikö joukkuepeleissä tärkeintä olekaan ryhmän välinen yhteistyö, parhaansa yrittäminen ja toisten kannustaminen? Eikö paras pelaaja olekaan muiden tsemppari ja ehdoton hyvän fiiliksen luoja sen aggressiivisen maalitykin sijaan?"

Oma mielipiteeni koululiikunnan kipukohdista ja siitä, miten liikuntatunnit aiheuttavat turhaa ahdistumista, pahaa mieltä ja valtavia suorituspaineita hyvän fiiliksen sijaan.

4


"Kärsitkö elottoman oloisista, kuivista hiuksista, liiasta pörröisyydestä tai sähköisyydestä? Oletko kokeillut marketti- ja kampaamotuotteita toinen toisensa jälkeen löytämättä Sitä Oikeaa? Kannattaa ehdottomasti kokeilla kookosöljyä."

Tämä helppo ja edullinen hiustenhoitokikka on minulle edelleen käytössä ja tukka kiittää!

2


"Tuntuuko sinusta, että rahat eivät millään riitä kaikkeen? Tai että säästöjä pitäisi kerryttää, mutta ylimääräistä ei jää? Näillä vinkeillä opit kuluttamaan viisaammin ja säästämään rahaa. "

Näillä käytännönvinkeillä saat kulutuksesi alenemaan ja opit ruokkimaan lompakkoasi entistä tehokkaammin.from Siru I. http://ift.tt/1MCQmbb
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti