sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Aleksiinan PENKKARIT

helmi23

Torstaina koitti yksi lukioajan odotetuimmista päivistä. Vaikka penkkarit eivät ihan vanhojentansseja päihittäneet, niin kauaksi siitä ei kuitenkaan jääty. Päivä oli niin hauska ja ennen kaikkea iloinen. Kaikki abit olivat aamusta iltaan yhtä hymyä, vaikka toki pientä haikeuttakin oli ilmassa. On niin outoa ajatella, että tuohon rakkaaseen lukioon tulen palaamaan enää kirjoitusten ja lakkiaisten merkeissä.

helmi25

Sain idean Pikku Myyksi pukeutumisesta joululomalla serkkuni tyttöystävältä ja innostuin siitä heti! Ennen sitä minulle oli vain selkeää se, etten halunnut kavereiden kanssa tiimiasua, joten olin suunnittelussa vähän myöhässä. En halunnut myöskään tilata valmista Pikku Myyn asua tai peruukkia vaan tehdä lookista astetta modernimman ja tyylikkäämmän. Alkuperäisen mekon löysin Boohoon nettikaupasta ja saappaat kirpparilta. Äidin kanssa kävimme yhdessä etsimässä sopivaa kangasta rusetin tekoon sekä nappeja mekon takaosaan. Viimeisen silauksen asuun teki Seppälästä ostettu oranssi hiusliitu, jota oli todella helppo levittää. Väri myös lähti heti ensimmäisessä pesussa pois ongelmitta.

helmi26

Heräsin penkkariaamuna jo viiden jälkeen valmistelemaan penkkarilookkiani. Olin kertaalleen kokeillut meikkiä ja hiuksia etukäteen, joten niihin ei mennyt turhaa aikaa. Tämä vinkiksi ensi vuoden abeille: kaikki kannattaa olla valmista ja mietittynä reilusti ennen penkkareita niin asusta penkkarikarkkeihin. Monella kaverilla jäi puvun saapuminen todella loppumetreille ja esimerkiksi Ebaysta tilatessa tulee huomioida pitkät toimitusajat. Joulun jälkeen koulussa on todella kiireistä viimeisten kurssien, prelikokeiden, abishown ja jopa rekkalakanoiden kanssa, joten penkkariasu on viimeinen asia, josta jaksaa stressata.

helmi24

Koululle saavuin vähän ennen kahdeksaa. Aamupäivän ohjelmaan kuului ykkösten tarjoamat pullakahvit abeille, luokissa kiertelyä ja abishowta. Sen jälkeen meidät kannettiin rekkoihin. Rekan lavalla seisoskelimme yhteensä noin tunnin verran, minkä aikana ehti kyllä tulla todella kylmä. Vaikka olinkin varautunut fleecesukkahousuilla, lämpimällä villakangastakilla ja neuleella eikä pakkasta ollut kuin muutama aste! Mieltä lämmitti kuitenkin auringonpaiste, ystävät ja kaikki iloisesti hymyilevät ja vilkuttavat rekka-ajelua katselevat ihmiset tienvarsilla. Kouluun palatessa otimme vielä muutamat ryhmäpotretit ennen suuntaamista kotiin lepäämään hetkeksi. Illemmalla kävimme vielä kavereiden kanssa syömässä ja sen jälkeen ilta jatkui riehakkaammin Joensuun kaikkien lukioiden yhteisillä penkkarijatkoilla. Tanssimme pitkälle yöhön, vaikka pitkän päivän väsymys alkoikin painaa. Takana oli niin onnistunut päivä, että vihdoin kotiin päästessä sain painaa pääni tyynyyn edelleen hymy huulilla.

-Aleksiina


from Aleksiinan http://ift.tt/1SKkhXB
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti