keskiviikko 24. helmikuuta 2016

A piece of inspiration ERILAISIA LETTEJÄ

Oon tehnyt blogiin erilaisia kampausideapostauksia ja tutorialeja noin kolmen vuoden ajan, ja arkistoihin on kertynyt vaikka minkänmoista materiaalia. Kesällä 2014 julkaisin postauksen erilaisista ponnareista ja nyt olis vuorossa letit samaan tyyliin! Koska vanhat mutta edelleen käytännölliset postaukset saattavat unohtua blogiarkiston kätköihin, tässä linkkejä muutamiin vanhoihin tutorialeihin.

Kalanruotoletti sopii mukavasti niin arkikampaukseksi kuin juhliinkin! Letistä saa pidemmän ja paksumman pidennysten avulla ja koristeet kruunaavat juhlalookin. Tutorial kalanruotolettiin löytyy täältä

Ponnari & letti yhdistelmä toimii loistavasti treeneissä. Tykkään käyttää tätä etenkin uidessa niin hiukset pystvät mukavasti paketissa!

Joko tavallisella tai kalanruotoletillä saa loihdittua näyttävyyttä kiharakampaukseen tekemällä kahdesta letistä pannan. Tutorial kalanruotolettipantaan löytyy täältä.

Tavalliseen sivulettikampaukseen saa erilaista vivahdetta pienillä yksityiskohdilla. Tutorial kampaukseen täällä.

Muhkea hollanninletti näyttää hyvältä sekä sivulla että takana. Tutorialit näihin letteihin löytyvät täältä ja täältä.


Kahden letin yhdistelmä & pienet koristeet tuovat kivaa vaihtelua muuten tavalliseen lettiin. Talvella kun kukkia ei ole välttämättä saatavilla, pienet helmipinnit sopivat mainiosti! Tutorial lettiin täällä.

Mikä on sun suosikkiletti? :)


from A piece of inspiration http://ift.tt/1KMLgzk
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti