maanantai 22. helmikuuta 2016

ZigiZtyle One stroke maalausta a la piCture pOlish

Hei ihanaiset pitkästä aikaa <3 Kyllä on ollut ikävä blogia ja teitä, mutta elämä on ollut yhtä hullunmyllyä viime aikoina ja siksi bloggaaminenkin on jäänyt tyystin. Kertoilen vähän lisää postauksen lopussa, jos jotakuta kiinnostaa tietää lisää.

Mutta sitten itse aiheeseen. Mulla oli suuri ilo ja kunnia olla apuna piCture pOlishin uusien one stroke sivellinten suunnittelussa!!! Meillä oli CesarsShopin Sadun kanssa puhetta syksyllä one stroke siveltimistä ja sanoin, kuinka hyvät sellaiset puuttuu mielestäni kynsihörhöjen maailmasta. Ihana Satu oli sitten piCture pOlishiin yhteydessä ja kuinka mahtavaa, he oikeasti aikoivat toteuttaa mun ja varmasti monen monen muunkin haaveet! <3 Kerroin Sadulle millaisia toivoisin sivellinten olevan mittoineen ja malleineen, ja nyt vihdoin sain nämä siveltimet hyppysiini, oi tätä onnea!!! <3


piCture pOlish one stroke siveltimiä on siis kaksi, No.3 on tasakärkinen ja No.4 on vinokärkinen. Molemmat siveltimet ovat 4mm leveitä ja mukana tulee nuo kätevämpääkin kätevämmät korkit, tykkään!
Ensimmäiset kokeilut on nyt takana ja maalasin kynsille one stroke kukkia käyttäen vinokärkistä sivellintä. Katsoin apua anettenailsin videotutoriaalista, mutta youtubesta löytyy kyllä paljon muitakin ohjevideoita. Dippasin siveltimen terävän pään valkoiseen ja toisen puolen petroolin/turkoosin väriseen RaNails RaPaint akryylimaaliin ja maalasin kukkia. Sivellin toimi oikein mainiosti, voin lämpimästi suositella tätä kaikille jotka haluaa kokeilla one stroke tekniikkaa ja sopii tuo sivellin varmasti muuhunkin kynsikoristeluun. Itsestäni tuntuu, että nyt pitäisi harjoitella lisää one stroke tekniikkaa. Etenkin yhden värin liukuväritekniikka tuottaa mulle harmaita hiuksia ja siinä haluan joku päivä vielä onnistua.

Lopuksi rajasin hieman terälehtien reunoja ohuella pp No.10 siveltimellä ja valkoisella maalilla.

Tuo turkoosi lakka ei varmaan kovin esittelyjä enää kaipaa, piCture pOlish Chillax on yksinkertaisesti yksi kaikkein kauneimmista turkooseista lakoista ikinä. Tein lopuksi muutamat pilkut pp dotting toolilla aksenttikynteen terälehtien ympärille.
Näitäpä käytin:
Siveltimet ja valkoinen akryylimaali on saatu CesarsShopista blogiyhteistyön kautta. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.Kuvassa näkyy uusi kihlasormukseni <3 Jos muistatte, niin mullahan oli väliaikainen leluautomaattisormus, mutta nyt on tosiaan se oikea sormus sormessa, joka valittiin yhdessä Mr. Z:n kanssa. Ja jos jotakuta kiinnostaa sormuksen malli, niin se on Sandberg Kassiopeia.

Tosiaan tässä on "pientä" kiirettä ollut, kun päätimme sitten mennä naimisiin jo tänä kesänä, tai loppukeväänä, miksikä sitä toukokuuta nyt haluaakaan kutsua! :) Löysimme niin meidän näköisen hääpaikan tuoksi ajankohdaksi, ettei tuota tilaisuutta voinut jättää käyttämättä. Ei tässä siis muu auta kuin koittaa järjestää häät näin nopealla aikataululla. Sen verran hyvin on onneksi mennyt, että olen jo hääpuvunkin löytänyt, se oli ensimmäinen puku jota sovitin, voitteko kuvitella :D Juu-u, ja pitopalvelu ja hääkuvaajakin on jo saatu. Paljon on silti vielä tehtävää, pitäisi mm. löytää KENGÄT, valita hääkampaus, hääkakku, miettiä aikataulua jne jne jne. Jottei olisi liian helppoa, niin taloprojektin kanssa riittää säätämistä ja aikamoisia murheen hetkiäkin on sen tiimoilta koettu, lisäksi meillä on muuttokin edessä vielä tässä keväällä. Välillä tuntuu että ressiä pukkaa ihan liikaa ja että aika ja energia ei riitä, mutta koitan ajatella, että nämä on ihania asioita elämässä ja vaikka välillä raskasta onkin, niin asiat varmasti järjestyy jotenkin. Häitä kovasti jo odotan, ja täytyy sanoa, että hirmu onnelinen olen tuosta rakkaasta tulevasta aviomiehestäni <3

- Sigi -

from ZigiZtyle http://ift.tt/1UiH7F8
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti