maanantai 29. helmikuuta 2016

Tea Marika nautin tästä

Tiedättekö sen tunteen, kun ikävöitte jotakuta, vaikka näitte vasta muutama tunti aiemmin? Noh, minä ainakin tiedän ja turrutan tämänhetkistä ikävääni Oscar-uusinnan ja blogin parissa. Katoppa, nyt Leo menee hakemaan palkintoa! Sori, keskittyminen herpaantuu välillä.
Viimeiset kaksi päivää oon viettänyt kavereiden kanssa poissa kotoa nauttien huumorista ja erityisen bassopainoitteisesta musiikista. Ruoka on painottunut vahvasti epäterveellisen puolelle, mikä näkyy otsan muutamassa finnissä. Working on them. Elämästä pitää kuitenkin saada nauttia. Jos mieli tekee suklaata, on sitä lupa ottaa. Jos ei jaksa illalla harjata hampaita, pesu hoitukoon aamulla herätyksen jälkeen. Nukkua ehtii haudassa (okei, oikeesti tää on tärkee osa mielenterveyttä), jos yön haluaa viettää tanssien tai vaikkapa leffan parissa. Siitä tulikin mieleeni, että katsoin toissayönä ekaa kertaa Batman-leffa: The dark knight, joka oli pitkä mutta mukavan vauhdikas.

BLVCK2BLVCKBLVCK

Tänään kuvasin yhden trailerin, josta kuulette myöhemmin. Kuvaamisen ohella nappasin nämä valokuvat blogiin. Osa on vahinkokuvia, vaikkei ehkä siltä näytäkään. Meikistä sen verran, että oon huomannut pitäväni huulipunaa lähes aina poikkeuksetta, vaikka muu kasvomeikki olisikin kevyt tai puuttuu kokonaan. Se on mahdollisesti jopa ainoa kohta, mihin panostan joka aamu. Tukkakin on näköjään melkein aina kiinni tai sotkussa.

BLVCKBLVCKBLVCKBLVCK2

from TEA MARIKA http://ift.tt/1VNt9d9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti