keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Aleksiinan ALKUVUODEN ALELÖYDÖT

Elin kokoajan harhaluulossa siitä, etten ole shoppaillut viime aikoina lähes ollenkaan, mutta tätä postausta valmistellessa hämmennyin tämän vuoden aikana tehtyjen löytöjen määrästä. Ehkä väärinkäsitykseeni on vaikuttanut se, että kaikki tekemäni ostokset ovat olleet punaisilla alelapuilla varustettuja lähes pilkkahinnalla. No pidemmittä puheitta, tässä vaatekaappini uutuuksia!

helmi28

laukku- GinaTricot
nilkkurit- kirppis (Nelly)

Laukkuvarastoni uusin jäsen vilahtikin jo asupostauksessa, mutta päätin nostaa sen myös tänne uutuuksien joukkoon. Se on nimittäin ollut kyllä 8 euron hintansa arvoinen ja aivan täydellinen koulu- ja pikkulaukun välimuoto! Kengät taas tarttuivat mukaan kirpparikierrokselta, jolloin etsin penkkariasuuni punaista takkia. Takkia ei kuitenkaan löytynyt, sen sijaan näitä uudenveroisia, kapeakärkisiä nilkkureita en voinut vastustaa.

helmi29

ruskea neule- Boohoo
harmaa neule- H&M

Tänä talvena olen kaipaillut ohuita, nätisti laskeutuvia neuleita. Nyt niitä onkin kaksin kappalein: ruskea ei pääse tosin tässä oikeuksiinsa, sillä sen kyljissä on nyöriyksityiskohdat. No, asukuvista näkyy sitten paremmin!

helmi32

neulejakku ja toppi- New Look

Valkoinen pitsijakku sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, arkeen kuin juhlaankin. Tykkään tälläisista bleiserin ja neuleen risteytyksistä älyttömän paljon! Minun oli pakko klikata mukaan tilaukseen myös vaaleanpunainen mokkatoppi, jonka hinta oli alle neljä euroa.

helmi31

korut- H&M

Sirot riipukset ovat todellakin syrjäyttäneet painavat ja epämukavat statement-kaulakorut. Näitä ei vain voi omistaa liikaa. Ruusukultaisia koruja olen metsästänyt jo pitkään, onneksi nyt nappasi.

helmi30

collegepaita- New Look

En meinannut aluksi edes kehdata ottaa tätä paitaa mukaan postaukseen, mutta tälläkin hetkellä istun kirjoittelemassa tämä päällä. Mielestäni maailman söpöin kotipaita :D

Loppuun vielä pieni mainostus: olen viemässä taas Joen jättikirppikselle vaatteita, koruja, asusteita yms. tämän viikon lauantaina. Käykää siis tyhjentämässä paikka nro 119! :)

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/1R2oY9m
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti