maanantai 22. helmikuuta 2016

Tea Marika pre-loma

Vastoin yleisiä ohjeita (jälleen) minä aloitin oman lomani ja skippasin neljännen jakson ekan viikon koulusta. Meillä olisi siis ollut normaalisti opiskelua viikon verran ennen hiihtolomaa, mutta koska olin jo pitänyt vapaata vajaat kolme edeltävää viikkoa, päätin jatkaa lomaa lähes viisiviikkoiseksi. Tuomitkaa jos haluatte, mutta en vaan ole viimeaikoina ollut koulunkäyntituulella, kun on käynyt vähän kaikkea; huonoja juttuja on sattunut, mutta myös mielettömän iloisia yllätyksiä. Yksi huono sattunut asia on sairastamiseni. Olen saanut nimittäin flunssan (tai influenssan, kun en kerran itsepäisenä rokotetta halunnut...), kovan yskän ja kuumeisen olon alilämmöstä huolimatta. Tuntuu kuin keho olisi 40 asteen tienoilla, mutta mittari osoittaa silti juuri ja juuri 36 asteen yli. Yritin lievittää oloani lääkkeillä ja jäätelöllä. Lopputulos? Otin nenäsuihkeen = nenä valuu silti, strepsilsiä = kurkku karhea ja yskittää, särkylääkkeitä = olo heikko, huimaa, tärinää ja veltto känninen olotila. Ilmeisesti kyseisiä tabletteja saa ottaa ihan max. 3 vuorokaudessa ja minä idioottina nappasin 4 kolmen tunnin sisällä. Ilmankos nuppi sekosi. En suosittele.

Ylläsmatka

Tuskaannuin mun hiusten ohuuteen ja kaksihaaraisiin, joten päätin repäistä kunnolla ja kävin torstaina katkaisemassa kymmeniä senttejä tukastani. Extempore huitasin polkan ja oon todella tyytyväinen. Oikeestaan, en ole katunut kertaakaan. Mitäs pidätte? Kampaajan jälkeen menin Leeville hengailemaan netflixin pariin hänen käydessä koulussa ja treeneissä. Illalla jatkettiin yhteiselle kaverillemme, minne nälissäni tilasin katkarapusalaattia. Miksi kerron tämän? Noh, pizzakuskin laskutusvehje ei toiminut, enkä ole toistaiseksi maksanut vieläkään ruoastani mitään. Kuski soitteli kerran perään, mutta en sitten tiedä ilmaantuiko hän koskaan kaverini luokse hakemaan rahoja. Toivottavasti ei. :D Ateria oli herkullista, mutten aio enää ikinä syödä aurinkokuivattuja tomaatteja, sillä ne ovat aivan helvetin voimakkaan makuisia eikä mun makunystyrät kykene sulattamaan tunnetta.

YlläsmatkaYlläsmatka

Yövyin Juholla ja kävin Leevin kanssa mautoajelulla. Ihana pistää musa täysille, popittaa ikkunat auki mahdollinen tupakka huulessa ja nauttia elämästä ja hyvästä seurasta. Jep, oon 19, ja aivan älyttömän nolo. Mutta mä teen asioita, joista tykkään. Mautoajelu saa mut todella iloiseksi, joten miksipä en niitä ajoittain tekisi? Onneksi ystäviltä saa pelit lainaan. :)<3

Ylläsmatka

Lauantaiaamuna olikin kiireisempi kotiinpaluu. Kävin nopeasti suihkussa kämpittyäni pari yötä kaverilla (tuloksena spurgun oloinen Tea), minkä jälkeen iskä, äiti, veli ja minä ajettiin Porvooseen lounaalle isovanhemmille. Saatiin herkullista kalakeittoa, pullaa ja toscakakkua. Äiti testasi tukkani pituuden soveltuvuuden letteihin ja mummi avasi jumittuneet niskani. Vanhempani ovat eronneet, jos joku sitä tässä ihmetteli, mutta he ovat yhä todella hyvissä väleissä, mikä mahdollistaa yhteiset sukulais- ja ystävävierailut. :) Yhtäkkiä iltapäivästä sain idean lähteä illalla leffaan katsomaan Leevin paljon kehumaa Dead poolia. En tiennyt elokuvasta etukäteen mitään, mutta nyt sen nähneenä haluan ja aion ja suosittelen sitä kaikille. Menkää ihmeessä katsomaan tuo upeaakin upeampi koominen luomus. Ottakaa mielellään poikakaveri tai joku ei-friendzonessa-elävä seuralainen mukaan. Leffa on sen verran romanttinen... and you're also going to see a pair of boobs.

from TEA MARIKA http://ift.tt/1oYAyvu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti