maanantai 3. elokuuta 2015

Tea Marika benjihyppy

Eilen mulla oli vauhdikas päivä. Aloin kuvaamaan my day -tyyppistä videoa aamulla, ja lopetin kuvauksen vasta kotiin päästyäni. Olin pitkään suunnitellut Danten kanssa benjihypyn suorittamista ja nyt päästiin vihdoin kokemaan sekin asia. Oonhan mä hypännyt jo kerran aiemminkin. Viime Weekend Festivaaleilla tulin alas 60 metristä ja nyt 150:stä. Craaaaazy. Kaiken lisäksi raahasin kamerani - - aka iPhonen - - ylös mukaan. En vielä omista action-kameraa, mutta laaja valikoima tuotteita löytyy mun puhelimen välilehdistä; I'm working on it.

BenjiBenjiBenji

Ajettiin iltapäivällä äitin kanssa Kaivopuistoon, missä tuo Skybreakersien järkkäämä hyppypaikka sijaitsi. Äiti epäröi aluksi mukaan tulemista, koska pelkää korkeita paikkoja niin paljon, ettei välttämättä voi edes katsoa, kun hyppään. Kyllä hän kuitenkin kesti ja sai vieläpä otettua valokuvia musta ja Dantesta! Aluksi mietittiin, että me hypättäisiin tandem-hyppy, eli kahdestaan samalla köydellä, mutta soitettuani toimistoon, kävi ilmi pari muuttujaa. Hypyn pituus olisi pienempi ja riskit suuremmat, joten mentiin suosiolla erikseen. Mun oli pakko haukata vähän purtavaa ennen hyppäämistä, koska kovan jännityksen takia voin huonosti. Café Ursulassa on muuten maailman parhaita karjalanpiirakoita munavoilla. Omnomn!

BenjiBenji

Dantte kiitää ilmojen halki GoPro kädessä.

BenjiBenjiBenji

Mua alkoi jännittää ylhäällä tooosi paljon, koska kova tuuli puhalsi takkiin ja korkeus oli oikeesti päätä huimaava. Mainitaan vielä se fakta, etten pitänyt mistään kiinni nousun aikana aluksi ja tajusin vasta jossain kohtaa, että hei tässähän on kaide, josta voin pidellä. :-D

BenjiBenjiBenji

Aivan omaa luokkaansa oleva viritelmä kännykälle.

Teille benjiä harkitseville: Skybreakers poistuu paikalta sunnuntaina - - 9.8. eli Weekendin jälkeen muistelisin - - joten nyt vauhdilla Kaivariin. Aikaa ei voi varata mutta meillä ei ainakaan ollut yhtään jonoa tonne. Lopuksi hypystä saa todistuksen, mutta unohdettiin hakea meidän omat, hups. Onneksi on videomateriaalia todistusaineistoksi. Hypystäv laskeutuessa tajusin, että mun vasemman nilkan ympärillä oleva lenkki oli löystynyt, mutta ei siinä mitään. Laitoin nilkan suoraksi, ettei vaan tipahda remmistä läpi. Turha säikähtää, on se kuitenkin aika turvallista hommaa.

from TEA MARIKA http://ift.tt/1SWCtIU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti