sunnuntai 30. elokuuta 2015

Tea Marika yötivoli at lahti

Huomenta! Keskiyön suunnitelmathan on tunnetusti niitä parhaita, joten kun mulle ja Dantelle tuli päähän treffata Lahdessa yötivolissa, me myös toteutettiin idea. Aamupäivän vietin Anskun kanssa ja laitan teille siitä kuvia myöhemmin tänään. Olin oikeestaan tosi tuottelias lauantaina, koska ehdin nähdä myös Sallaa ja illalla vielä Lahteen. Dantte tuli mua vastaan juna-asemalle. Käveltiin satamaan katsomaan kymmenen ilotulituksia, jotka kesti ehkä viitisen minuuttia, ja sitten tankattiin hieman syötävää ja juotavaa.

Lahti

Aavistus ennen keskiyötä hommattiin laiteliput ja käytiin yhdessä pää alaspäin menevässä vemputtimessa, joka ei tosin tuntunut kovin kamalalta. Yötivoli oli kuitenkin hauska kokemus, koska ei meilläpäin tuollaisia ole usein ja nytkin piti matkustaa.
Olin varautunut nousemaan aamulla viimeistää yhdeksältä, mutta eipä tullut ongelmaa kun kaikki heräsivät jo jossain kahdeksan paikkeilla. Aamukahvin hain ärrältä, ja ruokapuolen hoiti mäkkäri. Mikä olisikaan parempi junamatkaa edeltävä brunssiruoka, kuin kasviswrap-ateria?

Lahti

Helsingin päädyssä tuli hieman kiire kotiin suihkuun ja vaatteiden vaihtoon. Mulla oli vajaa 20 minuuttia aikaa hoitaa kaikki kotona ennen Ollin synttärikutsuja. Pari sukulaista tuli kaffelle ja kakulle, ihailtiin/kauhisteltiin hillitöntä salamointia ja rankkasadetta sekä tutkailtiin lahjoja. Pienen pohdinnan jälkeen päätin antaa veljelleni 16-vuotislahjaksi samanlaisen action-kameran kuin mulla ja olihan se aika tyytyväinen.

Jos joku miettii, mitä postauksen alimmat kuvat on, otin ne äsken, eli about 4 tuntia sitten. Katsoin VMA-gaalan ekaa kertaa suorana ja oli tosi hyvä show. Harmi vaan, että Suomen televisio tunki mainoskatkoja joka paikkaan, jolloin missasin muun muassa yhden Mileyn asun, Nickin ja Mileyn biiffin sekä joitain palkintoja. Ainiin, missasin myös kaikki kirosanat. Justin Bieber, lempparini of course, veti tosi hyvin ja ryhtyi vähän tunteilemaankin. Spoiler alert mutta Kanye West ilmoitti ryhtyvänsä presidenttiehdokkaaksi twenty-twenty (v2020). Jaa'a, saa nähdä mitä tässä tulee tapahtumaan. Jos joku ei vielä (kuten epäilen) ole nähnyt Biebsin uutta musavideoa, joka ilmestyi puolitoista tuntia sitten, tässä olisi:from TEA MARIKA http://ift.tt/1JG2qHt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti