torstai 27. elokuuta 2015

Pita's Syystoberissa

Tää postaus tulee nyt "vähän" viivellä. Viikko sitten oli Helsingissä Taiteiden yö. Kun tekee kaikki arkipäivät duunia toimistoajalla, ei hirveesti hotsita lähtee keskellä viikkoa rälläämään. Myöskään Juuson kunto ei ollu ihan parhaasta päästä. Päätettiin kuitenkin lähtee pikaisesti duunien jälkeen käymään keskustassa, kun siellä oli Syystober. Sääkin oli ihanan kesäinen, joten pieni hengailu stadissa teki hyvää.

Juotiin parit juomat, moikattiin mun porukoita ja sen jälkeen käytiin vielä kiertämässä Herkkujen Suomen kojut. Tarjolla oli kaikkee hyvää. Mä ostin himaan Vuohelan Herkun gluteenitonta jälkiuunileipää. Jos jotain välillä kaipaa, niin se on kyllä ihan perus ruisleipä. Tää jälkkäri oli törkeen hyvää, tehty muistaakseni tattarista. Muutkin Vuohelan Herkun tuotteet on tosi hyviä. Harmittavan kalliita, niinkun kaikki gluteenittomat.Viimeiset pari viikkoa on menny jännäillessä Juuson jatkotutkimuksia. Nyt ne sitten vihdoin koitti. Eilen Juuso sai lopullisen tuomion ja diagnoosi varmistui. Jäbä sai lääkityksen reseptin kouraan ja nyt olo alkaa pikkuhiljaa varmasti parantua. Tälle taudille ei oo parannuskeinoa, mut lääkityksellä oireet pyritään pitää poissa. Ollaan molemmat aika helpottuneita. Ei se toki oo kivaa kuulla että on joku parantumaton, koko elämän lääkitystä vaatina tauti, mut on helpottavaa kun nyt on tiedossa mikä on vaivannu. Selityksen tuli muutamalle jo aikaisemmin mietitylle asiallekkin. Huh. Vihdoin Juusosta tulee taas oma ihana itsensä kaiken väsymyksen jälkeen, ainakin toivottavasti. :) Myös Juuson tädillä todettiin sama tauti ihan samaan aikaan. Kulkee vissiin suvussa.

Huomenna olis taas lähtö kalareissuun. Tällä kertaa vähän kauemmas taas. Lennän huomenna illalla Kajaaniin, josta matka jatkuu vielä Kuhmoon. Ootan innolla viikonloppua! Toivottavasti kaikki menee hyvin.from Pita's http://ift.tt/1hhjv3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti