tiistai 25. elokuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Päivä Kuopiossa

Eilen aamulla hyppäsin bemmin rattiin ja otin suunnaksi Kuopion. Oltiin ihanan Katan kanssa suunniteltu koko kesä tapaamista, ja viimein saatiin vapaapäivät passaamaan yhteen! Olinkin siis enemmän kuin innoissani kun pääsin viimein näkemään tämän ihanan kanssabloggaajan Ja voi miten lämmin vastaanotto mua Kuopiossa odottikaan, kun Kata tuli heti halaten vastaan  Hyppäsinkin Matkukselta Katan kyytiin, ja huristeltiin yhdessä kohti Kuopion keskustaa. 

Huomattiin heti olevamme aivan samanlaisia papupatoja, joten juttua tosiaan riitti :-D Musta on ihanaa, miten oon blogin kautta tutustunut niin samanhenkisiin ihmisiin, joiden kanssa on heti tosi luonnollista olla ja höpötellä! Puheenaiheita riittää aina, niin bloggauksesta kuin mistä tahansa muustakin.

Suunnattiin Kuopion torilla terdelle nauttimaan Fresitat ja vaihtamaan kuulumisia. Kyllä kelpasi nauttia kylmää juomaa auringon paahtaessa kuumasti!

Torilta suunnattiin kuvailemaan toistemme asut kivalle alakadulle. Räpsittiin myös muutamia yhteiskuvia, ja niiden ottaminen herätti kyllä paljon hilpeyttä meissä, ja varmaan ohikulkijoissakin! :D Käytiin kuvien oton jälkeen Houkutuksessa syömässä herkulliset salaatit, jonka jälkeen suunnattiin pienen kiertoajelun kautta Matkukseen kiertelemään parit kaupat. 

Kaiken kaikkiaan päivä oli aivan ihana, ja illalla Kuopiosta Joensuuhun ajellessani huomasinkin leveän hymyn juurtuneen huulilleni! Meillä oli niin kivaa, ja suunniteltiinkin jo innoissamme näkevämme syksyllä uudestaan! En malta odottaa, tulee varmasti yhtä kivaa ellei jopa kivempaakin ;) Kiitos siis Kata seurasta ja ihanasta päivästä


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1IdapL2
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti