perjantai 28. elokuuta 2015

Follow Your Dreams Sexy seventeen #1508Pidin pienet pirskeet ikävuosien karttumisen kunniaksi lauantaina 15. elokuuta, eli ihkaoikeana syntymäpäivänäni! Kuvassa iki-ihanat tyttövieraani (Jaska kuvas meitä ja niitä kuvia oli muuten muutama). Kaikki sujui moitteettomasti ja mulla ainakin oli hauskaa. Ei ne nyt vuosisadan kovimmat keimit olleet, mutta mukavan rennot ja mukiinmenevät. Loppukin aika aikasin, mutta hyvä vaan, päästiin ajois nukkuun. Kiitti vielä kanssajuhlijat ja kiitos sairaan paljon kaikista ihanista lahjoista! Prinsessan hiuslisäkkeiden kans oli hyvä viilettää koko ilta ;)


PS. Mitä täällä tapahtui?

Aikahyppy tähän päivään eli perjantaihin. Oon jo nyt stressannut tavalliseen tapaan ja aiheuttanut ittelleni koulusta vain pahemman stressin ja turhautumisen "oon ihan paska, en osaa mitään, en pysty, en kykene" -ajatuksilla. Eilen sain täydellisen ylikuormituskohtauksen läksyjä puurtaessani ja fysiikan kirjan väliin varsinkin porasin. Ei todellakaan ole kivaa, kun jatkuvasti tuntuu ettei pysy mukana, ei osaa eikä onnistu ja tunnit etenee valon nopeudella eikä ensimmäisinäkään käsitellyt "helpot aiheet" tunnu ollenkaan ymmärrettäviltä. Samaistuuko joku?

Viikonloppuna on tiedossa vähintääkin yhtä paljon tekemistä lukion eteen, kuin viikolla mm. matikan lisätehtävät, jotka palautetaan kokeen yhteydessä, keskiviikkona häämöttävään sanakokeeseen lukua unohtamatta tietenkään äikän novellia, joka sattuneesta syystä ei ihan lähteny rullaan. T. kolme tyttöä, jotka jäivät sohvalle "kirjoittamaan novellia" lue: lukemaan demi.fi -novelleja, joista ei irronnut mitään = siirtyivät selailemaan blogeja.

Ettei postaus näin viikonlopun alla olisi täydellisen negatiivinen onhan tässä kivaakin juttua meneillään. On vain ajan kysymys milloin #pp-tiimi (as known as tytöt pitkältämatikalta) lähtee liikenteeseen (syömään). Suomeksi siis siirrymme Millan kanssa pian Honkajoelle Annin ja Roosan seuraan. Lauantaina on luvassa synttärilahja Loviisalta ja Millalta, josta tiedän tasan sen, että pitää olla nälkä (ylläri, että liittyy ruokaan jotenkin) kun tuun paikkaan x*.

*x = muuttujaa ei tunneta
from Follow Your Dreams http://ift.tt/1NLHZ1L
http://ift.tt/1IvIsl3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti