sunnuntai 30. elokuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Asuja vuodelta 2013 - pukisinko päälleni edelleen?

Nyt olisi luvassa postausta, josta teille aiemmin jo vinkkasin! Törmäsin Annin blogissa tällaiseen hauskaan postaukseen, ja halusin toteuttaa tämän itsekin. Hurjan kiva postausidea! Kokosin postausta varten vuoden 2013 alkupuoliskon asukuvia, ja postauksessa pohdin pukisinko samoja asuja edelleen päälleni. Näistä osa on aika hirveitä, älkää olko liian ankaria! :-D Mutta ei muuta kuin nauttikaa, yhtä paljon kuin minäkin nautin näitä valkatessani..

Aijai, eka kuva on itseasiassa mun blogin ekoista asukuvista :--DDD Pihalla heti oven viereen pönöttämään, kamera itselaukaisimelle ja kauhee kipittäminen että ehtisin kuvaan! Aijai tätä nostalgian määrää, en kestä :-D Mutta joo, kyllähän mä noita vaatteita käytän edelleen, tosin en aivan tuollaisena yhdistelmänä! Tokan kuvan mekonkin pukisin edelleen, tykkään siitä kovasti. 

Ja toinen hyvä esimerkki blogin alkutaipaleen kuvista on nää sisällä tavararöykkiön vieressä ja pimeässä nurkassa salamalla otetut kuvat.. :D Tuolloin mulla oli pikkutyttöotsiskin! En kyllä pukisi kumpaakaan asua noista enää. On sitä kyllä oltu hoikassa kunnossa tuolloin!

Ekassa kuvassa mulla on päällä äitin tekemä iiihana hame! Pukisin todellakin tuon yhä päälle, kuitenkin hieman eri tavalla yhdistettynä. Tokan kuvan mekon voisin pukea päälle kans! Vyön ja punaiset sukkikset jättäisin ehdottomasti pois, ja laittaisin erilaiset kengät jalkaan.

Aijai, taas näitä cooleja sisäkuvia :D Ekan kuvan hame on tosi kiva, ostin joskus kirppikseltä! Edelleen se kaapista löytyy, vaikka onkin tullut vähemmän käytettyä. Myös pitsipaita on ollut käytössä. Kuitenkin yhdistelisin noista hieman erilaisen kokonaisuuden, mustien sukkisten ja ruskeiden kenkien yhdistelmä ei vaan toimi. Tokan kuvan asun laittaisin myös päälleni, erilaisella vyöllä ja kengillä tosin :) Taitaa kyllä kaikki asun osat olla uusien omistajien luona kirpparin kautta.

Muistan tykänneeni ekan kuvan asusta hirveesti! Tykkään tavallaan edelleenkin, mutta tuota neuletta en osaisi enää käyttää. Hame ja nilkkurit on edelleen käytössä. Tokassa kuvassa tykästyin noihin hiuksiin! Hitsit että nuttura näyttää kivalta otsiksen kanssa. Asu taas näyttää kaikkea muuta kun kivalta.. :D Siis mitkä noi oksennusleggarit on?! Juuuuuei. Neuletakki on kiva edelleen, ja varsinkin kotikäytössä.

Eka asu on kiva! Tuo mekko on edelleen söpö, vaikka saisi olla hieman pidempi. Molemmissa kuvissa vaan tökkää hieman nuo "huoransaappaat" hahaha :--D Toka asu on muutenkin kammottava, hame on löytänyt tiensä kirpulle aikoja sitten. Peeeeäs, huomatkaa jalkojen tismalleen sama asento!!

Ekan asun pukisin mielläni uudelleen! Mintunvihreät housut on tosi pirtsakat, ja sopii kivasti yhdistettynä valkeaan. Toka asu taas..... Never. Ever. Hame ja neule on kivoja, mutta ehdottomasti erikseen! Ja mitkä nuo kengät on ton asun kanssa... 

Periaatteessa ensimmäinen asu on ihan kiva, mitä nyt farkut on muutamaa numeroa liian isot :--DD Käytössä edelleen, tosin kavensin niitä reippaasti! Saappaat on kivat, paita ei niinkään. Ihan kiva kokonaisuus kuitenkin. Ja tokan kuvan asu, jooooo! Hame on yksi lemppareista edelleen ja ahkerassa käytössä. 

En pukisi ekaa asua enää, kumppareita tosin rakastan edelleen! Ja toka asu vetää aika sanattomaksi :---D Ei, ehdottomasti ei. Hame ja paita ei erikseen, eikä varsinkaan yhdessä. 

 Pukisin molemmat! Tokan asun ehkä fiksaisin hieman erilaiseksi, mutta periaatteessa miksipä ei. 

En pukisi ekaa asua. Tykkäsin tosta kokonaisuudesta tuolloin, se oli kivan erilainen mun tavalliseen tyyliin nähden. Siitä huolimatta en vaan laittaisi tuollaisena kokonaisuutena enää päälle, vaikka farkkuja lukuunottamatta kaikki löytyykin kaapista edelleen. Ja mikähän idea tuossa tokassa kuvassa on ollu mennä jäätyneen järven läheisyyteen hyppimään kesämekossa?!?! Ai luoja :---DDD Mutta joo, en pukisi! Enkä varsinkaan silloin, kun järvet on vielä jäässä..

Ekasta asusta tykkään, pukisin ehdottomasti. Henkselipantsit ostin kielimatkalla Zarasta, enkä silloin ollut koskaan aiemmin mistään Zarasta vielä kuullutkaan :-D Tokaa asua en pukisi, vaikka vyö onkin itsessään tosi kiva. 

Aika söpö ja tyttömäinen tuo eka asu, kyllähän mä tuon voisin päälleni laittaa :) Tosin mun tyyli on mennyt/menossa hieman aikuisempaan ja naisellisempaan suuntaan, vaikka ei tyttömäisyys ja söpöt elementit ole mihinkään kadonneet. Nuo sukkikset on hassut! Toka asu on periaatteessa ihan kiva kokonaisuus, vaikka tuon paidan printistä en niin välitäkään enää. 

Taas näitä pimeitä salamalla otettuja sisäkuvia :-D Pukisin ekan asun ilman noita kamalia sukkiksia! Toka kuva on otettu Turkissa, Suomessa en olisi tuossa asussa lähtenyt liikkeelle. Ihan kiva loman helleasuna, miksipä ei rannalle mennessä :)

Kivoja asuja molemmat! Ekaa yhdistelmää oon useamminkin käyttänyt, molemmat asun osista on vuosien takaisia lemppareita. Toka asukin on kiva, voisin hyvin kuvitella tuon edelleen päälleni.

Melkoisen söpö tuo eka asu, voisin hyvin laittaa vieläkin päälleni. Tokaa asua en laittaisi, nuo kengät on ihan karmivat :---D Ja pari vuotta sitten mulla oli joku pakkomielle ottaa kuvat (pokkari)kameran tehosteella erityisen elävä, jolloin värisävyt olivat aivan liian kirkkaat ja kylläiset.. Eikä muokkauksesta muuten ollut tietoakaan. Niin cool!

Eeeei. Ekaa asua en laittaisi päälleni. Mekon väri on kyllä kiva! Tokaan asuun tekisin jotain muutosta, mutta mekko on kyllä oikein kiva edelleen. Kuvauspaikka oli muuten aivan ihana!

Ekaa asua en laittaisi enää tuollaisena päälleni. Ihan kiva joo, mutta noista kengistä en enää pidä. Farkut on kyllä kivat, pitääkin kaivella ne kaapista! Toka asu on ihana ja mulle tärkeä, mulla on nimittäin päälläni edesmenneen mummuni mekko. Tykkään asusta muutenkin, laittaisin ehdottomasti päälleni!

Nuo järvikuvat oli tosi kivoja, mutta asua en laittaisi päälleni. Tykkäsin mekosta aiemmin tosi kovasti, mutta tuo kuvio on liian levoton mun makuun nykyään. Toka asu on ihan kiva, voisin jopa laittaa päälleni.

Hahhahaa huomatkaa erityisen elävä -tehoste näissäkin kuvissa :--D Piti ihan muokkailla näistä värikylläisyyttä hieman pois! Ihan kivoja asuja olivat tuolloin molemmat, mutta eivät vaan tunnu enää omalta. 

Ekaan asuun voisin periaatteessa pukeutua, vaikka yhdistäisinkin ehkä erilaisen yläosan hameeseen. Hame vilahtikin muutama viikko sitten jälleen blogissa! Tokassa asussa hiimailin juhannuksena kotona, ja ihan kiva asu olikin kotikäyttöön. Muualle en lähtisi aivan noin paljastavassa asussa. 

Eka asu on kokonaisuutena kiva, ja voisinkin laittaa sen päälleni mekkoa lukuunottamatta. Mekko ei oikein ole mun tyyliä enää, mutta keltaiset asusteet tehosteena on kiva idea. Toka asu, yes please! Mekkoa käytin tänäkin kesänä, seppeleitä ei ikävä kyllä tullut tehtyä.. :( Ens kesää innolla odotellessa. 

Ai luoja miten hupaisaa ja hulvatonta touhua näiden kuvien selaaminen oli :--DD Naurettiin Kaisun kans näille ihan kippurassa! Ja hei miettikää, nää on vieläpä kaikki kuvaussessioiden parhaita otoksia. Jotenkin sitä ajattelee aina ettei oo muuttunut yhtään vuosien saatossa (ja varsinkin mä oon ollut aina samannäköinen), mutta kyllähän mä nyt oon muuttunut ihan tosi paljon. Ja myös blogi on muuttunut huimasti, niin kuvien kuin tekstienkin suhteen! Asut on nykyään harkitumpia, kuvat on laadultaan parempia ja tavallaan luonnollisempia. Näistäkin monissa kuvissa oon yrittänyt ihan liikaa, voi hitsit noita ilmeitä ja asentoja :DDD Aika sanattomaksi vetää. Kuvat on otettu milloin missäkin nurkassa ja lätkäisty ihmeellinen tehoste kameraan päälle. Mut kivahan näitä oli selata, huomaa kehityksensä pukeutumisen, bloggaamisen sekä kuvaamisen suhteen. Seula on nykyään paljon tarkempi, enkä kovinkaan monia näistä kuvista kelpuuttaisi enää blogiin. Toisaalta tuohon aikaan ei vielä tullut stressattua niin paljon kaikesta, pimeässä nurkassa otetut kuvat kelpasi mainiosti eikä meikitön naama haitannut mitään :') Mitä ajatuksia nää kuvat teissä herättää? Ja oisko kiinnostusta vuoden 2013 lopuille asukuville? ;)

Ja hei... Mikä asuista on teidän lemppari?!?! ;)


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1JFnLko
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti