perjantai 28. elokuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Leopard Playsuit

Sateiset moikat perjantai-iltaan! Täällä on tainnut sataa koko päivän, mitä nyt välillä töissä ehdin ikkunasta pihalle vilkaista. Oon kuitenkin aivan mielettömän innoissani syksyisistä keleistä, voi että mä rakastan sadetta ja synkkyyttä ja puista pikkuhiljaa putoilevia lehtiä!! Ajattelinkin loppuillaksi kietoutua viltin alle lukemaan hyvää dekkaria, sekä tuijotella Kaisun kanssa (tittidiii ylläriylläri) Greyn anatomiaa. Seiskakauden lopussa ollaan menossa, ahkerasti on siis tänä kesänä tullu tuijoteltua! Syksyllä ajattelin aloittaa kattomaan jotain uutta sarjaa. Gossip Girliä katoin keväällä pari jaksoa alusta, oisko siinä teidän mielestä sarja jota kannattaisi alkaa seuraamaan? Ootan myös Siltaa alkavaksi, siinä vasta hyvä rikossarja! Mitä syksyn sarjoja te ootatte? :)

tuollanen söpö kisuli tuli ikkunasta poseeraamaan!

playsuit BikBok / korkkarit kirppis / laukku Lindex

Kuvat on otettu hetki sitten eräänä hellepäivänä. Yritettiin tänään ottaa syksyisempiä asukuvia tunnelissa, mutta eihän niistä sateisen ja synkän kelin takia mitään tullut. Muutamat kesäisemmät kuvat ois vielä jemmassa, että ei ihan suoraan käännytä kuitenkaan syksyyn vielä :) Myös flash tattoot oli kovassa käytössä hellepäivinä, aiemmin ei kesän kylminä alkuviikkoina tullutkaan noita liiemmin käytettyä. Jospa ensi kesä olisi noidenkin kannalta parempaa aikaa! 

Viimeisiä viedään myös töiden osalta. Kaksi päivää enää töitä, ja maanantaina pakkaan kimpsuni ja kampsuni ja lähden ajelemaan Joensuuta kohti! Tiistaina alkaa koulu, ja eilen saatiin tieto tulevassa harkassa opetettavista aineista. Mä opetan 1-2 luokkalaisille matikkaa ja kuvista! Kuvis hieman jännittää (en osaa piirtää edes tikku-ukkoa..), mutta eiköhän tästä selvitä ;)

Oon suunnitellut blogin puolelle hieman erilaista postausta, jonka ajattelin ehkä kiinnostavan ja huvittavan teitäkin! Mulla ainakin oli nauru herkässä postausta suunnitellessa ja kuvia selaillessa. Kuvat pitäisi vaan ehtiä vielä muokata! Välillä kommentteja tuntuu tulevan postauksiin kohtalaisen vähän, ja mietinkin, kiinnostaako nämä postaukset teitä laisinkaan? Asupostaukset on tän blogin the thing, ja niitä tulee varmasti jatkossakin näkymään eniten. Lifestylepostauksia on myös kiva tehdä, kunhan vain keksisi aiheita ja kuvattavaa. Ajattelinkin kysyä teiltä, mitä te haluaisitte täältä lukea? Heitelkää vapaasti postausideoita, toteutan niitä parhaani mukaan kun ehdin! :)


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1JBsZ0o
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti