torstai 13. lokakuuta 2016

Riikka K NO SMIRKING

Vitsit mikä viikonloppu-fiilis! Tänään käyn aamusta tekemään lyhyen työvuoron ja sitten matka taittuu mökille. Mutta sitä ennen halusin tulla jakamaan teille nämä supersyksyiset kuvat, joissa pääosan ottaa heittämällä nuo aurinkolasit ja värit. Ai että, huudan hallelujaa kuvaajan suuntaan. Kohta viimeisetkin lehdet tippuvat maahan ja talvi alkaa tekemään todenteolla tuloaan. Kylmä on jo luissa ja ytimissä asti, mutta vitsit mä tykkään tästä ilmasta. Tosin on ristiriitaista, että silti haaveilen lomasta kuuman auringon alle. Itseasiassa mun rakas sukulainen kyseli multa jo, että eikös noita aurinkolaseja pitäis pitää Singaporen auringon alla. ÖöÖ TODELLAKIN?? Hahaha!

PA095981
PA095953
IMG_0887
Takki Gina Tricot / Neule Carlings / Hame Cubus / Kengät Vamos / Lasit Le Specs (gifted)


PA096148
PA095957
PA096093IMG_0891-2
PA096013

Kuvien kuningatar, eli nuo aurinkolasit ovat saapuneet minulle yhteistyön kautta. Sunglasses Shop Suomi lähetti mulle aivan älyttömän mageet Le Specsin lasit nimeltään No Smirking ja oon aivan fiiliksissä niistä! Oon käyttänyt niitä nyt melkein kuukauden ajan joka viikko - aina tilanteen mukaan, kun aurinko sallii. Mun mielestä aurinkolaseja voi käyttää muutenkin kuin kesällä ja mahdollisuudet auringonsäteille taitaakin olla just kesäajan ulkopuolella haha :-D !!!

Ja teillekin on aika kiva juttu tiedossa tästä, nimittäin Sunglasses Shop arpoo myös teille yhdet samanlaiset arskat! Käy seuraamassa @sunglassesshopia Instassa ja kommentoi sen jälkeen sähköpostisi tähän postaukseen niin oot mukana :-) Arvon voittajan ensi viikon sunnuntaina 23.10. Nyt hyvillä mielin viikonlopun viettoon! from R - Riikka K http://ift.tt/2eekTnX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti