maanantai 24. lokakuuta 2016

Riikka K KENZO x H&M


Vierailin tosiaan Helsingissä viime viikon perjantaina. Sen lisäksi, että näin ystäviä, kävin H&M:n showroomilla fiilistelemässä Kenzon kanssa tehdyn yhteistyömalliston helmiä! Toki olin katsonut kuvia jo ennakkoon, mutta voi juku onhan se aivan erilaista nähdä kaikki tuotteet paikan päällä! Hypistellä materiaalit, sovitella ja ihastella. Mallisto on hyvin räikeä, mutta moniuloitteinen. Ensimmäisenä katse kiinnittyy printtien ja värien villiin yhteiseloon. Mutta jos katsoo tarkemmin, huomaa mallistossa olevan myös hillitympiä juttuja. 

PA216779
PA216728
PA216778-2

Yllätyin itsekin, kun huomasin katseeni kiinnittyvän tähän villiin mekkoon. Se oli mallistosta ensimmäinen juttu, johon huomasin miettiväni asuyhdistelmiä sekä käyttötarkoituksia. Harmittaa näin jälkeenpäin, että en tohtinut tuota sovittaa päälleni ollenkaan. Tässä taas huomataan, että laiskuus ei ole hyvästä - mutta housujen ja kenkien riisuminen yms yms ei huvittanut sillä hetkellä ollenkaan. Tuo mekko oli ilokseni Maria Veitolan päällä viime viikon Possen haastattelussa ja se oli just niin vekkuli kuin olin kuvitellutkin!

Harmi, ettei kuviin saa tallennettua vaatteiden aitoa ja oikeaa fiilistä sekä ulkonäköä! Kun nämä näkee omin silmin ihan nenän alla, käsitys muuttuu. Ihmiset sovittelevat vaatteita ja ne alkavat heti muodostaa suurempia WOU-tunteita. Sillä on nimittäin vissi ero, kun vaate siirtyy henkarilta jonkun päälle. Materiaalit, kuosit sekä värit heräävät henkiin. Oho, melko diippiä analysointia vaatteista haha!

PA216755
PA216751
PA216752PA216776PA216801

Mutta viimeiseen kuvaan jätin parhaan jutun kaikista. Tuo neule. Sovitin sitä ja vitsit kuinka pehmeä se oli päällä! Materiaali on 100% villaa, joten senkin puolesta hurraan lisää! Leveät hihat ja poolomainen kaulus ovat erityisesti mieleeni sekä ajatus siitä, kuinka lämmin se on talvella. Kun torstaina 3.11 kello kilahtaa 09:00, yritän kaikkeni, että saan klikattua mokoman ostoskoriini. Olkoon se joululahja itselleni? :--D Nyt alan kiireen vilkkaa valmistautumaan töihin lähtöön! Tsemppiä maanantaihin kaikille! Itse aion turvautua yllätys yllätys kahviin.


from R - Riikka K http://ift.tt/2en38au

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti