perjantai 7. lokakuuta 2016

Riikka K HEI BEIBI

IMG_0799
Onks ollut vähän hiljaista täällä? Ei se haittaa. On ollut pikkuisen kiirusta töissä ja koulussa. On niin mielenkiintoinen koulutehtävä, että se on jyrännyt blogin satanolla. Melko ennenkuulumatonta, että koulujutut on mennyt blogin edelle tällä viikolla. Tai ikinä.

Tiesittekö, että tänään on maailman hymypäivä? Aika mahtava idea. 

Hymyillään enemmän, kiinnitetään huomioo toisiimme ja pistetään hetkeks negatiiviset ajatukset piiloon. Just nyt tuntuu siltä, että en halua keskittyä niihin. Haluan keskittyä ystävyyteen, hetkiin ja yksityiskohtiin. Hyvään kahviin ja kunnon yöuniin. Utuisiin vaaleanpunaisiin aamuihin ja mummon tekemiin villasukkiin. 

Sellaista. Taustalla soi Sannin uus albumi - oma lemppari on Ku Kanye Kanyee, koska onko maailmassa isompaa rakkautta kuin Kanyen rakkaus Kanyeen hahaha! 

Lähden nyt töihin. Lähden sinne hymy huulilla. Mun työkaveri oli luonnehtinut mua "Riikka on innostunut koko ajan kaikesta ja saa muutkin innostumaan." Ilon kyynel.

HYVÄ FIILIS TARTTUU! Mulla on niin hyvä fiilis, että saatan poksahtaa. Siks tässä postauksessa ei oo mitään järkee. Mut sekään ei haittaa. 



from R - Riikka K http://ift.tt/2dE3qVU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti