keskiviikko 12. lokakuuta 2016

A piece of inspiration POZE 5 IN 1 KIHARRIN TESTISSÄ

Sain tilaisuuden päästä testaamaan Poze 5 in 1 kiharrinta, joka on hieman tavallisesta kihartimesta poikkeava. Tämä kiharrin sisältää viisi erikokoista kiharrinkappaletta ja yhden "johdollisen kappaleen" mihin näitä erikokoisia kiharrinkappaleita pystyy helposti vaihtelemaan. Mua tässä kiehtoi etenkin juuri tuo helppo vaihdeltavuus, ettei tarvitse omistaa montaa erikokoista rautaa, vaan kätevästi vaihdeltavia osia.

Pakkaus tälle laitteelle on jokseenkin suuri, mutta osat pysyvät ainakin hyvin ja turvallisesti tallessa. Isona plussana pakesta löytyvä lämmöltä suojaava hanska, jonka olisin tarvinnut jo ajat sitten! Aavistuksen suuri ehkä mun pikkuiseen tassuun mutta parempi kuin palaneet sormet :D

Kiharimen lämpötilaa voi säätää kahdelle eri tasolle. Luonnollisesti 1 on viileämpi kuin 2, mutta olisi ollut mielenkiintoista tietää lämpöasteet kuinka paljon nuo kaksi eroavat toisistaan. Tuo ensimmäinen lämpötila-aste tuntuu ainakin omaan käyttöön hieman turhalta.

Testasin jokaista eri kiharrinosaa ja tutkailin, miten erilaisia kiharoita milläkin niistä saa aikaiseksi. Jokaista kuvaa varten olen kihartanut muutamia hiussurtuvia lämpötilalla 2, jonka jälkeen availlut kiharoita kevyesti sormin. Kihartaimisen alle käytin lämpösuoja-/muotoilusuihketta.

Ensimmäisenä pakkauksen suurin rauta. Tällä saa aikaiseksi mukavan loivaa lainetta. Tulee varmaan toimimaan mulla etenkin arkikäytössä! Seuraava, astetta kapeampi rauta saa aikaan yllättäenkin aavistuksen kiharamman lopputuloksen, mutta ei kuitenkaan ihan sellaista korkkiruuvilookia.

Näiden kahden välinen eroavaisuus oli jokseenkin mielenkiintoinen. Vaikka nää on aikalailla samaa kokoa, mutta toinen on leveämpi alkupäästä, on lopputulos todella erilainen.

Tätä kaikista kapeinta rautaa kohden mulla oli suurimmat odotukset. Olin haaveillut tekeväni mukavan pörheitä kiharapilviä ja tällä se kieltämättä onnistui oikein hyvin! Kuvasta huomaa että toiselta puolelta kiharat ovat selvästi loivempia, mutta se johtunee siitä että lämpö on tehnyt tehtävänsä viiden eri kihartimen testauksen jälkeen :D Toisella kerralla kun taas kihartelin, niin hyvää jälkeä tuli.

Lisätietoja kihartimesta ja muista Pozen hiustarvikkeista löytyy täältä.

P.s Kun näin pitkästä aikaa tuli tehtyä hiusaiheista postausta, tekisi mieli pyöräytellä jotain kampausjuttuja tänne lisää! Eli jos teillä on nyt jotain erityistä toivetta niin heittäkäähän kommenttia :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä


from A piece of inspiration http://ift.tt/2dJFUbU
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti