maanantai 31. lokakuuta 2016

Riikka K #BREKKIEGOALS


Kuun viimeinen päivä ja viikon ensimmäinen - toisen loppu ja toisen alku. Kiitos lokakuu, olit ihana. Suurimmaksi osaksi ihana sen takia, että sateet on olleet ihan minimissä ja kumpparit ovat saaneet olla melko käyttämättöminä eteisessä. Marraskuuta odotan joka vuosi yhtä paljon, silloin saa luvan kanssa alkaa fiilistelemään joulua ja odottelemaan lunta niin, just sitä lunta joka loppujen lopuksi sataa vasta joulukuun viimeinen päivä haha. Marraskuussa aloitan myös kunnolla tämän hiusprojektin, pian pääsen kertomaan teillekin siitä lisää! Kuun lopussa käytän neljä nurkkiin lojumaan jäänyttä lomapäivää siihen, että lennän Pariisiin moikkaamaan mun soul systeriä Millaa

Mutta nyt nautin viimeisestä lokakuisesta aamusta. Juon maailman parasta kahvia ja kirjoitan tätä postausta. Tein viime viikolla niin loistavan aamupalan, että se on pakko jakaa myös teille. 

PA240045-2
PA240055 (1)
PA240008
PA240042
PA240054

Siinä se on, mun lempparein aamiainen. Olin pitkään tekemättä mitään smoothieita, mutta onneksi yhtenä aamuna idea syttyi taas mieleeni. Tää on maailman helpoin, uskokaa mua! Mitä mun smoothie sisältää?

  • Jäisiä kotimaisia marjoja, kuten mansikoita ja paljon mustikoita
  • Banaania
  • Maitorahkaa ja Alpro Soyan Mild & Creamy vanilijajogurttia
  • Chia-siemeniä
  • Pinaattia
  • Mantelirouhetta ja mysliä

Chia-siemenet turvotan jogurtissa ennen blenderiin laittamista. Ja pakko hehkuttaa tuota Alpro Soyan tuotetta - se on niiiiiin hyvää!! En varmaan koskaan ole syönyt noin hyvää jogurttia. En välttämättä söisi sitä pelkälteen, mutta tähän tarkoitukseen se on täydellistä. Pinaattia laitan sievän nyytin sekaan sen takia, että se ei juurikaan maistu millekään, mutta pinaatti on tosi hyväksi vatsalle. Toisin sanoen laitan kaiken blenderissä sekaisin, kunnes kaikki on tasaista. Myslin ja mantelirouheen jätän vasta viimeistelyyn, sillä tykkään siitä, että annoksessa on jotain rakennetta. 

Sanomattakin selvää, että tästä tulee aika tuhti satsi - ei sellainen juotava. Mä tykkään lusikoida smoothieni haha! Mun mielestä on ihanaa kun nenän alla on kuuma kahvi ja jopa hieman jäinen smoothie. Tässä vaiheessa joku yökkää, että ei niitä kuulu yhdistää aamupalalla!

Mielelläni otan vinkkejä ja mielipiteitä vastaan! Eli jos jollain on ihan killeri smoothieohje, niin antaa palaa :-)from R - Riikka K http://ift.tt/2eLsZGX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti