tiistai 18. lokakuuta 2016

Miss Joy STOCKHOLM GREETINGS

Moikka ja kivaa viikonalkua sinne! ♥ Yhtä reissua rikkaampana jälleen. Tukholmasta ja laivalta on siis kotiuduttu. Meidän reissu meni oikein kivasti, sai vähän hermolomaa tästä arjesta ja muutenkin tämä oli pieni piristys tämän synkän syksyn keskellä.
Matkustettiin tällä kertaa Silja Serenadella ja risteily oli päivä Tukholmassa tyyppinen. Perjantaina lähdettiin ajamaan aamupäivästä kohti Helsinkiä ja illalla viiden aikaan laiva lähtikin jo kohti Tukholmaa!

tukholma

tukholma10

tukholma3

Ensimmäinen ilta meni tax freehin tutustuessa, ruokaillessa ja seuraamalla illan showta yökerhossa :) Tilattiin hyvät drinksut, pelattiin korttia, ja kuunneltiin ja seurattiin tanssi esityksiä. Hytti kutsui hyvissä ajoin, nimittäin Tukholmassa halusi olla mahdollisimman virkeänä!

Tukholmassa oltiin aamupäivällä kymmenen aikaan ja laivasta suunnattiin suoraan metron avuin kohti keskustaa. Maissa oli aikaa olla noin seitsemän tuntia ja se jos mikä meni nopeasti! Keskustassa kierrettiin muutamat kaupat, lähinnä sellaisia joita täällä Suomessa ei ole, kahviteltiin Espresso Housessa ja puhuttiin muutama sananen ruotsia, hah :D Tehtiin myös visiitti Vanhaan Kaupunkiin, joka edelleen on jotain niin kaunista ♥ Olisin voinut ihailla niitä värikkäitä ja vanhanaikaisia rakennuksia vaikka miten, mutta jäätävän kylmä tuuli ja ilma pakotti takaisin kohti keskustaa. Suurin osa kuvista onkin räpsitty vanhasta kaupungista ja Tukholman torilta :)

tukholma5

tukholma7

tukholma2

tukholma9

Tukholman torilla oli aivan käsittömän ihania kojuja. Löytyi valtavasti kukkia, vihannesmyyjiä ja noita kurpitsoja! Siis kattokaa miten kauniita, isoja, pyöreitä ja oransseja ne onkaan ♥ Hah, oispa tehnyt mieli tuoda yksi tänne Kuopioonkin :D Pari ostosta kuitenkin Tukholmasta ja laivalta lähti matkaan, suurin osa kylläkin tänne meidän kotiin :D Mutta voisin niistä pienen postauksen tehdä tänne teille! Miltä kuulostaa ?

tukholma4

tukholma8

tukholma6

Kokonaisuudessaan päivä kului tosi äkkiä, joten kauheasti ei kannattanut keksiä suunnitelmia tuolle ajalle. Mekin ihailtiin enemmän itse kaupunkia kuin shoppailtiin. Uudessa kauppakeskuksessa olisi kyllä ollut mukava käydä, mutta valitettavasti aika ei siihen riittänyt. Tukholmasta laiva lähti viiden maissa takaisin Helsinkiä ja ilta laivalla menikin ( taas ) syödessä ja iltaa viettäen :) Sunnuntai aamuna oltiin hyvissä ajoissa Helsingin satamassa, joten kotona oltiin jo iltapäivästä. Reissut ovat aina yhtä mukavia, mutta kyllä se kotiinkin palaaminen on aina ihanaa ♥ Varsinkin omaa sänkyä kaipasi kovasti parin huonossa sängyssä nukutun yön jälkeen, hah :D

Mutta miltäs meidän reissu kuulostaa ? :) 
PicMonkey Collagejjjjhhhfrom MISS JOY http://ift.tt/2dkikn9
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti