perjantai 21. lokakuuta 2016

Riikka K ERIKOINEN VIERAS


PA216691

Neule H&M / Farkut BikBok / Kengät Zara

PA216709
PA216707-2
PA216715

Kävin eilen Helsingissä H&M:n showroomilla (josta lisää myöhemmin), sekä samalla treffasin muutamaa ystävää! Alkaa noi Helsingin reissut olla minuutti-aikataululla, jos kaikkia kamuja mielii nähdä, jotka ovat sinne karanneet. Yksi eilisen kohokohdista oli käydä ystävieni uudella asunnolla! Vitsit se oli kiva! Tyhjissä asunnoissa sekä muutoissa on  usein kiehtova ja positiivinen fiilis. Ainakin tässä tapauksessa. Mites toi tän postauksen otsikko? Erikoinen vieras oli tällä kertaa minä, sillä keksin hyödyntää vielä tyhjän asunnon kuvauslokaatioksi! Kiva vieras, menee poseeraamaan lähelle valoa ja pyytää ottamamaan kuvia. Mut c'moooon, katsokaa tuota ikkunalautaa ja yleisfiilistä - pitihän se ikuistaa. Onneks mun ystävä on tottunut tähän jo    Kuvaajalla on sen verran hyvä visuaalinen silmä, että ylimmän kuvan jälkeen tehtiin pieni muutos - hahaa huomaako kukaan, että mikä?

Asukuvien tai kuvien ottaminen ylipäätään hankaloituu, mitä pidemmälle talvea mennään. Mua ei se pimeys niinkään lannista, mutta se kylmyys. Nenän instant reaction kylmään ilmaan on Petteri Punakuono. Mutta nyt mä kipaisen töiden pariin! Ihanaa viikonloppua kaikille :-*

//Ps. Huomenna on viimeinen päivä osallistua aurinkolasien arvontaan TÄÄLLÄ ja sunnuntaina klo 20:00 arvon voittajan, jolle ilmoitan asiasta sähköpostitse.


from R - Riikka K http://ift.tt/2eCXxY0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti