tiistai 14. maaliskuuta 2017

Miss Joy TUNNUSTUS BLOGILLENI

Huomasin saaneeni Behind The Brown Eyes -blogin Tuulilta tämän tunnustuksen blogilleni joku aika sitten, iso kiitos siitä Oli kiva ylläri löytää oma blogi Tuulin listalta, ehdottomasti myös Tuulin blogi kuuluu omiin suosikkeihini!Tunnustuksen idea on seuraava:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut lisäsi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajiksi

roses

Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
Blogin perustin vuonna 2013 kesällä aikalailla hetken mielijohteesta :D Muistan vielä kuinka istuskelin koneella iltamyöhään ja jotenkin päädyin klikkailemaan omat blogisivut tehdyksi. Parilla kaverilla oli kyllä tuohon aikaan jo blogi, joita olin seuraillut ja kaipa sitä kautta sitten tuli fiilis, että tätä harrastusta haluaa kokeilla itsekin! Voisin siis sanoa, että ehkä mielenkiinnosta tätä bloggailua kohtaan tuli perustettua sitten omakin blogi :) Kummasti tämä harrastus on vienyt aikalailla mukanaan ja kiva niin ♥

me

Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
Mä en ehkä ole paras henkilö antamaan mitään kummoisia ohjeita, kun omankin bloggailun aloitin aika mututuntumalla ja kokeilemalla :D Mutta sen verran osaan neuvoa, että päätä ensin miksi haluat blogata ja mitä asioita haluat blogissasi jakaa. Myös persoonan näkyminen ja omalla tavalla tekeminen ovat hyviä vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon kun perustaa blogia :) Tee siis blogistasi omannäköinen ja juuri sulle sopivan oloinen. Sä itse päätät sisällön, ulkonäön, vuorovaikutuksen ja kaiken muun!
roses2
Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut lisäsi
Kuten alussa jo mainitsinkin, Behind The Brown Eyes -blogin Tuuli antoi minulle tämän tunnustuksen ♥


Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajiksiPicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2nkbmDj
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti