perjantai 3. maaliskuuta 2017

Deko 133 Jos ripustaisin julisteen keittiöön...

...laittaisin sen tuohon ruokapöydän taakse, epäsymmetrisesti keskilinjan oikealle puolelle. Kokeilin valkoista Kotimaa-printtiä keittiön seinälle, jossa meillä ei ole koskaan ollut yhtäkään katseenkerääjää. Täytyypä sanoa, että aika mukavasti se tuohon sopisi - erityisesti pidän lisääntyneestä syvyysvaikutelmasta. Seinää en haluaisi kuitenkaan nyt rikkoa yhdelläkään nakutetulla reiällä, mutta voisihan julisteen pitää tuossa hetken teipattunakin.

Törmäsin muuten netin vinkkipalstoilla yhteen hupaisaan ripustusmenetelmään, jota voisi itseään hauskuuttaakseen testatakin: huhun mukaan printti pysyisi seinällä hammastahnan voimalla! Siis että paperi oikeasti kiinnittyisi, kun tahnaa sipaisisi vähintään jokaiseen nurkkaan. Itse epäilen kyllä, mahtaisiko julisteen läpi pilkistää kostea läntti, tai pitäisikö tahna mukamas näin isoa (50 x 70) teosta paikoillaan. Hauskaa silti löytää tällaisia kotikutoisia niksejä. :')

Suomi-aihe on meillä ollut kovasti pinnalla, sillä olemme kotikatsomossa seuranneet intensiivisesti Lahden MM-hiihtoja. Ehkä muistatte, että Niskaset ovat lähtöisin meiltä kivenheiton päästä Vieremältä ja olemme miehen kanssa käyneet kannustamassa Kerttua Kuusamossakin asti. Joten ihmekös tuo, että peukut ovat olleet kovasti pystyssä. Mitalikahvit on keitetty jokaisella tuuletuskerralla ja naapurimaiden hiihtäjien edesottamuksia puolestaan kiroiltu urakalla. Toivottavasti pääsisimme poristelemaan kahveja vielä yhden jos toisenkin kerran! Oletteko te seuranneet hiihtoja tai peräti päässeet livenä paikalle?

Loistavaa viikonloppua!




from Deko 133 http://ift.tt/2lAOmuk
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti