sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Miss Joy KOIRAKAVERIN YSTÄVÄKIRJA

Helouu ja kivaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle! Bongasin joku aika sitten Tiiajennyn blogista tämän hauskan ystäväkirja version lemmikeistä, ja mun oli ihan pakko saada se toteutukseen! Kaikki siis keiltä lemmikkejä löytyy, niin ois tosi kivaa jos tekin tätä toteuttelisitte. On super söpöö lukee karvaisten kavereiden vastauksia, vai mitä? :) 

1. Mikä on lempiherkkuasi?
Juusto! Ja herkkutikut... 

2. Oletko koskaan tuhonnut mitään?
En ole, tai olen sittenkin. Iskän parit kuulokkeet ovat olleet sopivasti saatavilla, joten ehkä vähän maistoin niiden johtoja, hups. Sain vähän vihaisia katseita tuosta... Ja viimeisimpänä innostuin vähän tuhoamaan äitin kengän sisäpohjallista! 

3. Leikitkö mielelläsi muiden koirien kanssa vai oletko tappelupukari?
Leikin! Koirakaverit on parhaita, jos ne ovat sopivan kokoisia ja kilttejä minulle. Välillä olen tosin ehkä vähän liian innokaskin leikkijä, kun muut tahtovat äristä minulle :D 


4. Missä nukut mieluiten öisin?
Mieluiten nukun sängyssä omistajien välissä! Alunperin opettelin nukkumaan lattialla ja omassa pedissä, mutta sänky on paaaljon kivempi :)

5. Mikä on lempilelusi?
Lempparilelu on Harri-Hirvi! Iso harmaa pehmolelu, jota on kiva rettuuttaa ympäri kämppää.

6. Jos pöydälle olisi jäänyt makkara ja olisit huoneessa yksin, mitä tekisit?
Söisin sen tietenkin! Näppäränä neitinä kiipeisin tuolille ja nappaisin makkaran palan parempiin suihin!
7. Oletko kova uimaan?
 Vielä ei ole tullut mahdollisuutta päästä uimaan, joten en tiedä. Äiti ainakin toivoo etten olisi kova uimari, koska turkin hoito olisi niin työlästä jokaisen uintireissun jälkeen :D

hilla2

8. Minkälainen olisi täydellinen päiväsi?
Täydellisenä päivänä saisi nukkua pitkään pehmeiden peittojen välissä, vetää pienet aamuvimmat ja jatkaa vielä hetken unia. Täydelliseen päivään kuuluisi myös paljon ihmisiä ja ulkona ravaamista, tietenkin kepin kanssa! Saisi myös elää yhden päivän pelkillä herkkutikuilla, nam. Näistä koostuisi täydellinen koiran päivä :) 

9. Oletko koskaan saanut kiinni oravaa tai muuta jännittävää saaliseläintä?
En ole. Pieniä lintuja on hauska kyllä pelotella, mutta ei niitä saa kiinni ottaa. eihän? 

10. Minkälainen omistajasi on?
Mun omistajat on ehkä parhaimmat ikinä! Isi on kova leikkimään vähän hurjempia leikkejä tämän mimmin kanssa ja äippä pusuttelee mut varmaan kohta hengiltä, vuhh, no ei ihan :D Vietän paljon aikaa kummankin kanssa :) 

PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2nSnrvk
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti