keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Riikka K MITÄ MIELESSÄ

Se tunne kun oot ihan kevät-fiiliksissä, mutta jäätävä tuuli palauttaa sut maanpinnalle. Kyllähän se niin on, että suomalainen löytää aina jotain valitettavaa - niin myös minä :-D Ei vaan, kunhan vitsailen! Oon tehnyt nyt muutaman kerran sen virheen, että oon ihan kevätpäissäni lähtenyt ulos alipukeutuneena.... Yritän toimia jatkossa fiksummin!

springla-13
springla-11
Näyttökuva 2017-03-05 kello 12.07.58

Takki ja neule Tiger of Sweden / Farkut Cubus / Kengät Zara / Huivi LV

springla-8

Kuvat Jenni, editointi minä

Mitäs muuta mulla olis mielessä? 

Toukokuussa olis tarkoitus lähteä Singaporeen (), mutta palaan siihen, kun lentoliput on hankittu. On vissiin sanomattakin selvää, että oon suuuuper-innoissani.

Alan kohta tekemään opparia ja pikkuhiljaa konkretisoituu ajatus koulun päättymisestä. 3,5 vuotta ei taida olla pitkä aika, mitä koulutukseen tulee, mutta mä oon jo ihan done sen kanssa. 

Sitten toiseen kouluun - autokoulussa pyyhkii hyvin, eikä edes ole jännittänyt olla ratin takana! Okei, en ole ollut vielä liikenteessä, mutta toistaiseksi on hyvä meininki haha. Haluan autokoulunkin mahdollisimman pian alta pois. Jo on aikakin.

Mielessä on hiukset. Oon niin onnellinen tästä omasta tyviväristä ja näissä kuvissa (alimmaisessa etenkin) näkyy hyvin missä mennään. Aika paljon on jo kasvanut! Mulla on kampaaja taas loppukuusta ja mielenkiinnolla odotan mitä mun kampaaja Maarit tuumailee. 

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä - IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ! You rock!
from R - Riikka K http://ift.tt/2m2sM2K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti