maanantai 6. maaliskuuta 2017

Miss Joy HIIHTOLOMA

Heissan sinne! ♥ Maaliskuu on startannut aika kivasti alkuun, nimittäin mä lomailin tässä viikon verran hiihtoloman merkeissä, jeij! Tosin tänään on palattava taas arjen rutiineihin ja vetäistävä ne aivot sieltä narikasta taas käyttöön :D Hiihtolomalla pääsi kivasti rentoutumaan vaikka tekemistä oli tullut buukattuakin joka päivälle jotakin.


holiday

holiday3

Alkuviikko meni kullan ja Hillan kanssa mökkeillessä. Nautiskeltiin ihan mahtavista säistä, kun aurinko paistoi taivaan täydeltä! Maanantai menikin lähes ihan täysin ulkoillessa. Keitettiin kaakaot termariin ja mentiin hörppimään ne laiturin nokkaan. Aurinko paistoi ja samalla ihailtiin upeaa maisemaa, mikä avautui tyynelle jäälle, siis vau ♥ Edellisenä päivänä oli satanut myös kivasti lunta, joten puut ja maisema oli ihanan talvinen! Vaikka kevättä kovasti odottaakin, niin kyllä se kaunis talvimaisema on upea :) Meidän Hitsu myös sai purkaa energiaa ihan urakalla, kun yhdessä juostiin tuon höppänän perässä, hah :D

tulips

nature_finland2

holiday2

Viikolla tuli nähtyä myös entisiä koulukavereita, herkuteltua serkun kanssa Ehdan burgereilla, vierailtua pohjoisessa päin mummolassa sekä hitusen myös levättyä! :D Onneksi tämä maanantai vielä sattui vapaaksi koulusta, niin kerkeää palailla rauhassa sieltä lomatunnelmista kouluarkeen. Tosin tämä päivä jo meneekin aikalailla koulujuttujen parissa!

Mitenkäs teidän hiihtolomanne on sujunut jos sellaista olette jo viettäneet ? :)

PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2lNA2i6
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti