tiistai 21. maaliskuuta 2017

Riikka K DW CLASSIC PETITE

Yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa

Daniel wellington classic petite-5
Daniel wellington classic petite-6
daniel w-3

Kello Daniel Wellington *collab / Paita Tiger of Sweden / Farkut Cubus / Kengät Vamos

Daniel wellington classic petite-10

Daniel wellington classic petite-4
Daniel wellington classic petite-9

Kuvat Jenni, ediointi minä

Asu on rakennettu tuon uuden kellon ympärille - jotain simppeliä, muttei kuitenkaan tylsää. Pakko jälleen kerran todeta, että tuollaiset suorat farkut tuntuvat vielä aika villeiltä. Tosin alan koko ajan tykästymään näihin lisää, joten ollaan jo voiton puolella? 

Kello on kuitenkin asun tärkein elementti, sillä sen mukaan on haettu värimaailma ja korut. Sormukset ovat itselle jo aikalailla selvä juttu, joita tulee käytettyä lähes päivittäin. Oon itseasiassa hetken aikaa miettinyt, että kaipaisin jotain korumaisempaa kelloa ja tämä Daniel Wellingtonin uusi Classic Petite värissä Melrose on ihan nappi! Pieni ja siro tuntuu kevyeltä ranteessa - ja onhan se ihan älyttömän nätti. 

Jos Daniel Wellington kolahtaa, niin mulla on teille alekoodi, jolla saatte verkkokaupasta -15% alennusta!  Tämä pätee niin aiempiin malleihin, kuin myös tähän uuteen Classic Petiteen. Koodilla RIIKKA napsahtaa alennus ja se on voimassa aina 30.4 asti. Daniel Wellington tarjoaa myös ilmaisen kotiinkuljetus maailman joka kolkkaan. Itse oon käyttänyt jo muutaman vuoden sitä nahkaista mallia, joka on näkynyt usein asukuvissakin! Nyt on sen aika huilia vähän, sillä viime päivät on tullut käytettyä tätä. Koska aidosti tykkään merkistä, oon älyttömän otettu, kun saan olla mukana tämän uuden mallin julkaisussa. Vitsit, aika kivaa 


from R - Riikka K http://ift.tt/2mKg20q

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti