torstai 30. maaliskuuta 2017

Riikka K HAIR UPDATE

Yhteistyössä Koreus - Design for your hair
Maarit Koistinen

Aika magee homma, että ollaan Maaritin kanssa saatu mun hiusprojekti siihen pisteeseen, että jäljellä on enää hienosäätöä. WHAT! Vitsit, kuinka kivutonta tää on ollut verrattuna niihin piruihin, mitä mielessäni maalailin. Suurin osa vuosien saatossa tummaksi värjätystä hiuksesta on poissa ja oma väri ulottuu jo melko pitkälle! Latvoja ollaan vaalennettu, jolla olen halunnut saavuttaa luonnollisen vivahteen kokonaisuuteen ja näin ollen tehdä kasvattamisesta helpompaa. Kuvissa näette ennen/jälkeen tulokset. Seuraavan kerran jälkeen aletaan tän projektin tiimoilta olla melko valmiita, ja sitten teen isomman kokonaisuuden, lähtötilanteesta, välivaiheesta ja lopputuloksesta. Tällä tavoin on näette konkreettisemmin muutoksen :) 

Koreus

Vasemmalla on tilanne, missä oltiin viime viikon tiistaina ja oikessa kuvassa näette muutoksen. Pienellä freesaamisella on mielestäni aika iso merkitys. Oman hiusvärin ja vaalennetun latvan kanssa oli muodostunut jo melkoinen raja, jota häivytettiin niin, että nostimme vaaleaa raitaa ylöspäin. Vitsit,  kuinka yllättynyt ilme Maaritin kasvoille ilmestyi, kun kerroin hänelle haluavani kesäksi vielä vaaleampaa ilmettä! Positiivisesti tietenkin! Tällä kertaa jätimme ohuet tummat raidat pois, joita olemme aiemmin laittaneet, niille ei ollut enää tarvetta.  Samalla teimme raidoista kirkkaampia ja lisäsimme niiden "volyymia". Mulla oli hieman huoli siihen, että miten hiusparat kestää tätä rumbaa, mutta Niohplexin avulla nämä ovat pysyneet todella hyvinä! Ja toki latvojen siistimisellä on osuutta asiaan, sillä Maarit on ottanut lähtökohtaisesti kaikki superhuonot latvat pois.

Koreus2


Meillä tuli puhetta myös viime aikaisista sekä tulevista hiustrendeistä ja Maarit kertoi, että viime vuosina ihmiset ovat halunneet luonnollisempia sävyjä ja just omaa hiusväriä enemmän esille. Lisäksi sileät ja terveet hiukset ovat olleet monien mielenpäällä. Painotettuna, että sileät hiukset eivät missään nimessä tarkoita hiustensuoristajalla länttään laitettuja hiuksia, vaan erilaiset hoitotuotteet ovat tässä suuressa roolissa. Itselläni on tällä hetkellä melko pörröinen hius, joten sileyttä tavoittelen hiusöljyllä sekä föönaamalla - silloin kun jaksan föönata. 

Yksi uusi juttu tarttui mukaan viime kerralta - Hiusvita hiusravinne. Olen joskus syönyt Piimaxia, mutta se ei sopinut minulle ollenkaan, joten innoissani testaan josko tämä olisi sopivampi! Ajattelin  ensin tehdä pientä koostetta instastoryn puolella tästä, joten jos mielenkiinto heräsi @rriikkka. Kun olen syönyt paketin loppuun (n. kuukausi), palaan tänne lopputuloksen ja mietteiden kanssa! Mielenkiinnolla odotan, miten käy :) 

Hiusprojektin aiemmat postaukset voit lukea TÄÄLTÄ, TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ


from R - Riikka K http://ift.tt/2odzaJu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti