keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Miss Joy HERKULLINEN SMOOTHIE BOWL

Heissan! :) Mulla on ollut ihan kamalan kiireinen ja koulutöiden täyteinen viikko, joten blogi on jäänyt vähän huomiotta viime päivinä. Pieni flunssaisuuskin meinaa vähän vaivata mutta toivotaan ettei tämä tästä pahene! Onneksi viime viikonloppu oli aika piristävä kun sain Heidin tänne vierailulle, ja tehtiin vaikka mitä kivaa! Tänään saattekin jo pienen maistiaisen meidän viikonlopun tekemisiin, kun herkuteltiin lauantai aamuna oikein kunnon aamupalalla, vinkvink! 


Kerrankin mä onnistuin siinä, nimittäin kauniin smoothie bowlin teossa ♥ Tehtiin siis Heidin kanssa hyvinkin yksinkertainen smoothie bowl, joka koostui banaanista, maitorahkasta, mustikoista sekä tilkasta appelsiinimehua. Oon bongaillut tosi monesta paikasta näitä smoothie bowl ohjeita ja etenkin niitä houkuttelevia ja kauniita kuvia. Aiemmin oon kieltämättä ollut vähän peukalo keskellä kämmentä näiden kanssa, vaikka kovin haastavasta herkusta ei olekkaan kyse :D Joko smoothie on  siis ollut liian löysää tai maku ei ole miellyttänyt. Mutta ai että kun saatiin Heidin kanssa luotua aika täydellinen bowli!

smoothiebowl2

smoothiebowl3

Pinnalle laitettiin koristeeksi vähän banaani siivuja, pensasmustikoita sekä cashewpähkinöitä, nam! Tähän päällehän sopii melkein kaikki mitä kaapista vaan sattuu löytymään, joten nou hätä jos juuri noita ei teidän varastosta löydy :D Aamupala on kyllä sellainen mihin haluaa panostaa vähän enemmän silloin tällöin, etenkin vapaa aamuina, vai mitä?

Miltäs meidän smoothie bowl näyttää teidän mielestä? Mikä on teidän lemppariohje smoothie bowlin tekoon?

PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2mQtqAc
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti