maanantai 27. maaliskuuta 2017

Miss Joy RENTO KOKONAISUUS

Hei ihanan energistä maanantaita sinne! ♥ Kevät alkaa pikkuhiljaa tulemaan ihan vauhdilla ja sehän näkyy pukeutumisessa. Viikko sitten vedin ensimmäistä kertaa tennarit jalkaan ja aij että oli ihana fiilistellä sitä tunnetta kun sai kävellä (melkein) kuivalla asfaltilla! Vaikka pieni takatalvi onkin tässä välissä iskenyt, niin kyllä se kevään fiilis on silti tuolla takaraivossa odottamassa :) 


streetstyle
 Tunika, Huivi - Ginatricot / Legginsit - Veromoda / Verkkosukat - Lindex / Reppu - New Look 

Viime aikoina trendiksi nousseet verkkosukkahousut ovat houkuttaneet muakin, mutta hitsi jätin niiden oston vähän liian myöhäiseksi. Tai siis minkä oston kun ei niitä enää mistään löytynyt. Onneksi kuitenkin löysin Lindexiltä sukkaversiot näistä verkkohärpäkkeistä ja mieli vähän helpottui kun sai ostettua sentään ne!

streetstyle4

streetstyle_detail

streetstyle5

Viikko sitten tosiaan Heidi oli täällä kylässä ja päästiin pitkästä aikaa räpsimään asukuvia tyttöjen kesken! Päälle valikoitui ylirento college tunika, nahkaleggarit sekä ne tennarit. Voi kun mä odotin sitä hetkeä, että sain vetäistä mun nahkalegginsit viimeinkin jalkaan! Tykästyin myös tosi paljon tähän verkkosukka/-sukkahousu tyyliin, näyttää nimittäin tosi kivalle kun nilkoista vilkkuu vähän jotain muutakin kuin paljasta ihoa! :D

Miltäs tämä kokonaisuus näyttää teidän silmäänne ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2opdyWm
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti