maanantai 3. lokakuuta 2016

Dreams of Paradise 2x UUDET VANSSIT

Koska en malta millään odottaa uusien murujeni esittelyä asukuviin asti, päätin niiden ansaitsevan ihan oman postauksensa. Perustennareita mulla on vaikka millä mitalla ja siksi panostinkin vähän erilaisiin Vansseihin tällä kertaa. Vaikka en olekaan yleensä kovinkaan tarkka vaatteiden merkistä, olen huomannut merkkikenkien olevan usein paljon laadukkaampia kuin vastaavat halvemmat kopiot. Monesti olenkin kavereiden kanssa naureskellut, miten minulla on saattanut olla samaan aikaan päällä 120 euron kengät, parin euron alemekko ja kirpparilta löydetty euron jakku. Että sellainen tyylilyyli. :D Onneksi merkkikenkiäkin saa välillä edullisesti, kunhan vain jaksaa nähdä vähän vaivaa ja tietää mistä hakea. Nämäkin Vanssit sain reilusti alle puolen hinnan ja ostosten loppusumma jäi varsin kohtuulliseksi. :)

vanssit
vanssit2

Nämä karvavuorelliset kengät saavat varmasti paljon käyttöä tulevana talvena ja kylmempinä syyspäivinä. Näistä tulee varmasti kouluaamujen pelastaja kun en osaa päättää mitä laittaisin päälle ja mitkään hienommat kengät eivät tulisi kysymykseen mukavuudenhaluisen ja yksinkertaisen (abiverkkarit!!!) asun kanssa. Tykkään kengistä paljon, vaikka tosin niiden sinivalkoiset serkut houkuttelivat kenties vieläkin enemmän. Niistä ei ollut kuitenkaan meitsin kokoja jäljellä joten päädyin ruskeaan vaihtoehtoon.

vans
vans2

Olen himotellut kevyitä lenkkareita/kävelykenkiä pidempään ja tämä pari tuli vastaan ihan vahingossa. Jos totta puhutaan, en edes tiennyt että tämän näköisiä Vansseja on olemassa! Tykkään simppelistä mallista ja kengät ovat jalassa niin kevyet että niitä tuskin huomaa. Näistä tulee ihan ykköset kaupunkipäivinä, joina tulee käveltyä paljon mutta haluaa silti näyttää tarpeeksi siistiltä. Ja vaaleanvihreä on todella jees.

Mitäs tykkäätte mun uusista perheenjäsenistä? :)



from Siru I. http://ift.tt/2cMUlg7
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti