perjantai 6. tammikuuta 2017

Riikka K EI MITÄÄN MUTTA KAIKKEA SILTÄ VÄLILTÄ

Otsikko kertookin kaiken - mulla ei ole mitään järkevää sanottavaa, mutta toisaalta tuhat ja miljoona pikku juttua, jotka voisin kertoa arjestani. Mitkään niistä pikku jutuista ei liity toisiinsa, eivätkä ne ole millään tasolla edes kirjoittamisen arvoisia asioita. Tästä tulee siis iso soppa, jossa ei ole päätä eikä häntää. Sorry.

pakkaspv-7
pakkaspv-9
pakkaspv-10
pakkaspv-6
pakkaspv-11

Takki Marella / Huivi Balmuir / Lasit Ray-Ban / Kengät Vamos

pakkaspv-8


Ensimmäiseksi arvaatte varmaan, mistä mun tekis mieli jauhaa tässä postauksessa. Siihen liittyy tää vuodenaika ja lämpömittarin lukema. Mutta päätin, että annan asian olla. Nousen sen yläpuolelle kuin heliumilla täytetty vappupallo ja that's it. Thaaaaaaat's iiiiit.

Mulla on yks projekti täällä kotosalla, jonka vuoksi oon viettänyt luvattoman paljon aikaa pinterestissä ja instagramissa - #homeoffice. Kunhan se projekti on saatu paremmin aluilleen, voisin näyttää kuvia myös täällä.

Oon ollut Netflix-koukussa ohjelmaan nimeltä the 100. On muuten outo ohjelma, mutta koukuttava.. Ja sitten johonkin väliin katselen Greyn Anatomiaa. Tällä hetkellä olis niin supercool lukea kirjoja ja joogata, mutta en mä pysty siihen. En ainakaan joka päivä. 

Aloin stressaamaan eilen siitä, että en osannut nauttia kiireettömyydestä. Käppäiltiin kaupoilla ilman kiirettä tai aikataulua ja kaikki oli tosi hyvin, kunnes yhtäkkiä mun mielen valtasi tunne, että pitäis olla jo tekemässä jotain (??). On ollut niin paljon kiirettä ja tekemistä, etten osannut rauhoittua ajatukseen, ettei tarvitse kelloa kytäten juosta paikasta toiseen. Sitten aloin stressaamaan, kuinka tyhmistä asioista stressaan. Ja sitten joku ihmettelee sitä, kun mulla on ollut 20-vuotiaana mahahaava? 

Tuo kuvissa näkyvä Balmuirin huivi on ihan mielettömän ihana ja pehmeä. Sain sen Joulupukilta ja on ollut kovassa käytössä nyt pari viikkoa. Oon sellainen vilukissa, että tarvitsen paljon pehmeyttä ja lämpöä selviämiseen.

Sellaista 😺


from R - Riikka K http://ift.tt/2iXl2yb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti